• 15-05-2025, 14:06:28
    #1
    BD Northeastern Üniversitesi’nde bir öğrenci, profesörün ders materyallerinde ChatGPT kullandığını tespit etti.

    Bu durum profesörün adeta başını yaktı: Öğrenci şikayette bulundu ve para iadesi istedi!

    İşte yaşananlar👇

    Profesör, öğrencilere ChatGPT kullanmalarını yasaklamıştı. Ancak öğrenci, “Bize yasakladığı şeyi kendisi kullanıyor” diyerek fakülteye resmi şikayette bulundu.

    Gerekçe: şeffaf olmayan yapay zeka kullanımı ve öğretim tarzı.

    Öğrenci, profesörün bir materyalinde “Tüm alanları genişletin. Daha ayrıntılı ve spesifik olun” gibi yapay zekaya özgü kalıpların yer aldığını fark etti.

    ChatGPT kullanıldığını tespit eden öğrenci, bu ders için ödediği yaklaşık 8 bin dolarlık ücreti geri istedi. NYT’ye göre, bu tür şikayetler ABD'de artıyor.

    ChatGPT’yi kullanan sadece öğrenciler değil. NYT, pek çok profesörün ders planı, ödev ve geri bildirim metinlerini yapay zekayla hazırladığını yazıyor.

    Kaynak: Webtekno

    yabancı Kaynak: https://www.nytimes.com/2025/05/14/t...rofessors.html
  • 15-05-2025, 14:17:40
    #2
    Koskoca profesör human write yapamamış cık cık cık
  • 15-05-2025, 14:25:32
    #3
    Bluesia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Koskoca profesör human write yapamamış cık cık cık
    Ben kullanamam demedim siz kullanamazsınız dedim - Sir Profesör
  • 15-05-2025, 15:52:26
    #4
    Human write için prompt önerileriniz nedir?
  • 15-05-2025, 15:52:58
    #5
    nyanaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Human write için prompt önerileriniz nedir?
    Baya önce paylaştım