• 02-02-2010, 12:54:49
    #1
    slm arkadaşlar hostgatorde 2 ayrı baby paketim var.

    1. ödeme her ayın 5 inde (9,95$)
    2. ödemem her ayın 10 nun da (9,95$)

    2 ödeme için herzaman paypal hesabını kullanıyordum (paypal hesabı kredi kartı onaylıdır)

    bugün kredi kartı hesap extreme baktığımda hostgator paypal ödememden (paypalda para olmadığı halde) 2 kez ödeme çekmiş (12,12 tl + 15,43 tl şeklinde)

    paypalı dışarıdan alıyorum ( bir arkadaştan her ay 20$ şeklinde) ödemelerimde hiç sorun olmadı şimdiye kadar bu ay nedense böyle bişey olmuş acaba neden böyle bişey oldu daha önce böyle bir olay başına gelen varmı arkadaşlar.

    not:hostgator e kredi kartıyla,paypalla abone felan değilim her ay zamanı gelince ödeme yapıyorum.

    birde paypalda para olmadığı halde yine para çekebiliyorlarmı?


    konuyu SefaHG arkadaş ile mesai saati içinde konuşacam ama sizinde fikirleinizi almak istedim.



    07,ocak ile 11 ocak benim bilgim olmadan yapılan ödeme
  • 02-02-2010, 12:57:31
    #2
    akşam 9 dan sonra live chatten sefaya sor.
  • 02-02-2010, 13:46:21
    #3
    İlk önce şunu belirteyim ki paypalı gerçek kartın ile aktif etmen bence hata onu değiştir sanal kart ile oanylı yap. Aynı durum daha önce benimde başıma geldi Godady yenilemeyeceğim domainleri bana sormadan paypala eklediğim gerçek kartımdan çekerek yenilemiş tabi benim iş işte geçtikten sonra haberim oldu.

    İkincisi hostgator yanlışlıkla çekmiş ise kesinlikle iade ederler rahat ol. bunun nedenini öğrenebilirsen paylaşmanı isterim ama benim tahminim hostgatora otomatik ödeme şeklinde talimatın vardır, sen bunu bilmeden manuel ödemişsindir ondan sonra otomatik ödemeden tekrar çekilmiştir.

    Bir diğer bir ihtimal eğer başka arkadaşların için hostgator ödemesi yaptıysan onun taksitleri otomatik çekilmiş olabilir. Tabi bu zayıf bir ihtimal.
    En doğrusunu sen akşam Sefa ile görüşüp paylaşırsan bizimde bilgimiz olur.
  • 02-02-2010, 17:38:13
    #4
    edit:
    konuyu sefa hocama sordum da benim hesaplardan 1 ine 2 kez üst üste ödeme yapmışım. Paypal hesabım kredi kartına bağlı olduğu için hesap otomatik ödemeye almış sanırım. paypal hesabımda para olmadığı için krediden çekilmiş. olay bundan ibaret.
    şimdi kredi kartını iptal ettim otomatik ödemede iptal oldu 2 aylık parayı peşin ödemiş olduk. sağlık olsun.

    tşk ediyorum sefa hocama bilgilendirme için.
  • 03-02-2010, 00:19:42
    #5
    Birsey degil Her zaman icin