• 29-01-2010, 02:12:26
    #1
    Sunucuya fazla yük bindiğinden sitemizi kapatıp mail atmışlar.Klasörlerin izinleri de kapatmışlar.Biz sql sorgularını düzelteceğiz ama işlem yapamıyoruz.LiveChat ile durumu izah etmeye çalıştım;ancak pek ingilizcem olmadığından kolay anlaşabildiğimizi söyleyemem.Sonuçta hesabı aktif etme yetkisinin ancak mailleri kontrol eden ekibin elinde olduğunu söylediler.
    Google translate ile yarım yamalak bir mail yolladım;ancak anlayabildiklerinden emin değilim.Çünkü çok fazla teknik elemanları olduğu söylenmesine rağmen hala yanıt alamadım.Ne yapmamı önerirsiniz?
  • 29-01-2010, 02:19:00
    #2
    sunucuoptimizasyon.com
    Cpu kullanımı nedeniyle yapılan hesap kapatımları live chat üzerinden açılamıyor. Büyük ihtimalle onlar size cpu kullanımı ve sitenizin yaptığı aşırı işlemleri bildiren bir ticket açmışlardır o ticketi cevaplarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. Sizden ip adresinizi isterler ve o ip adresine dizin erişim izni verirler sizde scriptinizde aşırı cpu kullanımı yapan sorguları düzenleyerek gerekli düzenlemeleri yaptığına dair kısa bir açıklama ile cevapla ticketi. Bir süre sonra dizin engeli herkese açılır. Ancak teknik destek departmanı 1-2 saatte bir cevaplıyor ticketleri.
  • 29-01-2010, 03:04:59
    #3
    Ben direk gelen maili yanıtladım.O ticket bölümüne eklenmiş.Ancak hala bir yanıt vermediler.
    Şimdi bir mesaj daha attım.
    Bir de hangi ip adresini isteyecekler bizden orayı anlamadım?
  • 29-01-2010, 03:07:35
    #4
    sunucuoptimizasyon.com
    Kullandığınız adsl bağlantınızın o anki ip adresini veriyorsunuz onlarda dizin engelini o ip için açıyorlar sizde rahatça erişip siteniz üzerinde gerekli düzenlemeleri yapıp işiniz bitince tekrar haber veriyorsunuz ve dizin engeli herkese açılmış oluyor.
  • 30-01-2010, 12:22:50
    #5
    Hostgatordaki Türk arkadaş Sefa ile görüş live chatten, o yardımcı olur. chatte gelen kişiye "I please speak with Sefa" yaz Sefa ya aktarırlar seni türkçe konuşursun. saat 18 den sonra.