• 27-02-2026, 15:29:59
    #10
    RaXeS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Cevaplar için teşekkür ederim 🙏

    Bir sorum daha olacaktı Amerika lokasyonlu Twitter, instagram ve Google hizmetleri kullanmak istiyorum bunun için opera vpn kullansam yeterli olur mi yoksa kurulumda Amerikayı seçip Türkiye den giriş yapmam bi sorun oluşturur mu ? Burada amacım yasaklı bir şey yapmak değil sadece Amerika’da yaşayan biri gibi oradan site ve sosyal medya hesabı kullanmak.
    Amerika vps yeterli olur windows server v.s ancak vps ipleri yasaklanmış olabilir
  • 27-02-2026, 15:31:28
    #11
    sefac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Amerika vps yeterli olur windows server v.s ancak vps ipleri yasaklanmış olabilir
    VPs hosting olarak kullanmak için alacaktım. Sosyal medya ve Google kendi bilgisayarımdan opera vpn ile girsem yeterli olur mu
  • 27-02-2026, 15:33:40
    #12
    vercel, amazon
  • 27-02-2026, 15:34:01
    #13
    Üyeliği durduruldu
    BlueStacks 5 (android) kur. orada lokasyon(gps) değiştirebiliyorsun. ip nide vpn ile değiştir.
  • 27-02-2026, 16:43:25
    #14
    Kurumsal Üye
    Hostinger iyi anlamda kıyaslanabilecek bir firma değildir maalesef.
    Tamamen 2-3 yıllık ödeme planları ile cazip görünen ve müşteriyi bu şekilde kendi alt yapısında tutmaya yönelik güzel reklam pazarlamaları ile kendini iyi lanse eden bir firmadır.
    Çoğu sunucuları taşeron mantığı ile çalışır. Yani sunucuların hepsi kendilerine ait değildir.

    Hetzner ise kendini bu alanda ciddi anlamda kanıtlamış alt yapısı ve işleyişi ile harika bir firmadır.
    Hesap onayına gelecek olursak maalesef özellikle Türk kullanıcılara karşı kendilerini garantiye almak yönünde prensipleri vardır.

    Esasında Türk müşteriler konusunda mesela İngiltere firmaları da aynı politikayı izlerler.
    Ve kendi aralarında kara liste denilen bir paylaşım vardır. Bazı Alman firmaları da bu şekilde çalışırlar.

    Üzücü ama gerçek bu. Kendimiz ediyor kendimiz buluyoruz.

    İyi forumlar herkese.
  • 27-02-2026, 17:07:19
    #15
    Hetzner kesinlikle.
  • 27-02-2026, 23:22:33
    #16
    İki firma arasında Hetzner derim ancak Hostinger de güzel hizmet veriyor. Ben kullandığım süre zarfınca bir sorun yaşamadım.

    Hostinger'den hizmet almayı düşünen arkadaşlar maksimum indirimle alışveriş yapabilmek için konuyu inceleyebilirler.

    https://www.r10.net/yabanci-hosting-...-128142-a.html
  • 27-02-2026, 23:25:04
    #17
    hetzner candır
  • 28-02-2026, 12:56:36
    #18
    6 yildir hetzner kullaniyorum, siddetle tavsiyedir. Ayrica saatlik hesaplama ile ucretlendirme yapiyor. Once kullan sonra ode mantiginda kullandiktan sonra odemenizi her ayin 15 inde talep ediyor. Asagidaki ref linkten kayit olursaniz 20€ hediye kazanabilirsiniz.

    https://hetzner.cloud/?ref=RETADb7vKONE