• 23-02-2009, 00:45:31
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    h4run_de0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sunucuda açık olsa zaten o sitelerin hiçbiri kalmaz...Servere giren adam alayına Basmadan çıkmaz...
    haha

    dangerover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    aynı anda benim sitemde hacklendi arkadaşlar wpde açık çıkmış bu realvolkerı 2005 den berı tanıyorum dılenıyordı bırseyler ogrenmek ıcın sımdıde abılerıne abı de dıyor..
    boyle seylere gerek yok Nickini sole bilelim RW kimlere abi demiş ki zannetmiyorum RW kimse bana abi diyin falan demez bizim burda oturuor snden daha uzun süredir ve cok daha ykından iyi tanıorum.

    Lamer diyen arkadaslarda lamerin anlamını bilmiyen kişiler diyorum Realwolkerın bana size iletmem için solediğini yazıorum " iyiki bi r10 da tartışın yazdık ha kimseyle sidik yarıstırmıoruz Hakkmda olumsuz yorum yapanlarada bişey demiorum olumsuz yorum yapılcak bi durum yok wp de açık var sıra BaTTy nin Blog'da :P "
  • 23-02-2009, 00:48:22
    Atiberk.. İsmi pek yabancı gelmiyor...
  • 23-02-2009, 01:25:52
    Senol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    CMSTurk'ten bir açıklama bekliyorum ben .
    acıklamalık bir sey yok. birkac lamer cmsturk.net'e tuttugu kini boyle bosaltmıs sitenin adını kullanarak.

    bahsedilen (aytug) akar bu forumda da gorevli. o belki bir acıklama yapar gerekli gorurse.
  • 23-02-2009, 01:51:24
    Üyeliği durduruldu
    Bilge47 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Atiberk.. İsmi pek yabancı gelmiyor...
    WP kullanip Wp'ye laf atan bi lamer.
  • 23-02-2009, 02:11:05
    Yani neden herkes illaki sunucu veya wordpress açığı diyor ki bunun 3. parti yazılımlar tarafı yok mu popüler bir plugin veya popüler olmayan bir plugin kullanan siteler basitçe googledan aranılıp bulunur ve bu plugine sahip olan sitelere indexi basarlar ki wordpress türkiye de bu şekilde mağdur olabilir ki ben bunun sebebinin ne sunucu ne de wordpress tabanlı olmadığına eminim bunun müsebbibi olan bir plugindir ki zamanında joomla da bunu çok yaşadığımızı biliyorum
  • 23-02-2009, 02:57:58
    Üyeliği durduruldu
    memocan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yani neden herkes illaki sunucu veya wordpress açığı diyor ki bunun 3. parti yazılımlar tarafı yok mu popüler bir plugin veya popüler olmayan bir plugin kullanan siteler basitçe googledan aranılıp bulunur ve bu plugine sahip olan sitelere indexi basarlar ki wordpress türkiye de bu şekilde mağdur olabilir ki ben bunun sebebinin ne sunucu ne de wordpress tabanlı olmadığına eminim bunun müsebbibi olan bir plugindir ki zamanında joomla da bunu çok yaşadığımızı biliyorum
    o kadar emin olmayin hocam ;

    [media]http://img410.imageshack.us/img410/8636/52310528.jpg[/media]
  • 23-02-2009, 03:07:54
    Bu resim benim dediğimi çürüten bir şeyimi gösteriyor cehaletimi mazur görün
  • 23-02-2009, 15:25:37
    pentacle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    acıklamalık bir sey yok. birkac lamer cmsturk.net'e tuttugu kini boyle bosaltmıs sitenin adını kullanarak.

    bahsedilen (aytug) akar bu forumda da gorevli. o belki bir acıklama yapar gerekli gorurse.
    Aytuğ Akar'ı r10'dan önce tanıyorum ben O yüzden sordum zaten onların alakası var mı diye .
  • 23-02-2009, 16:43:31
    Senol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aytuğ Akar'ı r10'dan önce tanıyorum ben O yüzden sordum zaten onların alakası var mı diye .
    Aytuğ abi nin alakası yoktur tabiki bana kalırsa bu elemanlar aytug abiyide tanıyor ve cmsturke jest yapmak istemiş olabilirler diye düsünüyorum...