win 11 ltsc 2024 lisans alınacak
5
●130
- 04-06-2026, 01:20:38Bireysel kullanacaksanız eğer boşuna para vermenize gerek yok. Buradan +1.000 trade geçmişi olan birisinden lisans aldım ve formattan sonra tüm donanımlar ve cihazlar aynı olmasına rağmen bir sonraki girişte kabul etmedi lisansı, oysa garanti sunarak satmıştı ve satışının arkasında durmadı. Şu an kullandığım sistem w11 LTSC ve ücretsiz, temiz bir kurulumu bu makale ile yaptım, istiyorsanız bir göz gezdirin.
- 04-06-2026, 06:33:19konu dışı ama memnun musunuz ltsc denMaitreyaXayah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-06-2026, 10:59:41Merhaba,
Junglesmm.com olarak, sizlere en kaliteli sosyal medya hizmetlerini en uygun fiyatlarla yardımcı olabiliriz. Windows 11 lisans ve SMM panelimizdeki tüm hizmetler aktif ve çalışmakta olup, çalışmayan hizmetleri panelimizde kesinlikle bulundurmayarak kalite ve hızı ön planda tutuyoruz. Sizlerden gelen geri bildirimler sayesinde sürekli olarak kendimizi yenileyip, hızlı, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetler sunmak için sürekli çalışıyoruz.
Bayilik ve API müşterimiz olmak isteyenler için ana sağlayıcı fiyatlarından yararlanma imkanı sunuyoruz. Bu sayede, birçok hizmeti piyasanın en uygun fiyatlarıyla sunabilirsiniz. Ayrıca, sizler için 7/24 aktif olan WhatsApp destek hattımız ile her zaman yanınızdayız; soru ve sorunlarınız için bize ulaşabilirsiniz.
Bize Ulaşın:
WhatsApp | +1 332 251 9335
Telegram | @junglesmmsupport
E-Posta | hi@junglesmm.com
Website | https://junglesmm.com
Satış Konumuzu İncelemek İçin Tıkla - 04-06-2026, 19:18:27evet, memnunum. r7 1700x eski bir sistemim var, w11 pro fazla ram tüketimi ve donma problemlerinden dolayı denedim ve bundan sonra normale geçmeyi düşünmüyorum iyi bir sisteme sahip olsamda açıkcası. Öncesinde linux dağıtımlarını denedim fakat çalışmamı çok etkilediği ve uyumlu olmadığı için vazgeçtim.YTD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle