Merhaba hayırlı işler.
Windows 10 Enterprise LTSC Lisans arayışım bulunmaktadır. Lütfen önce kodu verip lisanslama sonrası ödeme kabul edenler fiyat teklif etsin çalışmayan bu tarz keylere ödeme yapıp/iade alamamaktan bıktım. Lisansına güvenen arkadaşlar teklif versinler lütfen.
Windows 10 Enterprise LTSC Lisans - ARIYORUM
7
●170
- 08-04-2026, 16:46:21Merhaba,
Junglesmm.com olarak, sizlere en kaliteli sosyal medya hizmetlerini en uygun fiyatlarla yardımcı olabiliriz. Windows 10 Enterprise lisans ve SMM panelimizdeki tüm hizmetler aktif ve çalışmakta olup, çalışmayan hizmetleri panelimizde kesinlikle bulundurmayarak kalite ve hızı ön planda tutuyoruz. Sizlerden gelen geri bildirimler sayesinde sürekli olarak kendimizi yenileyip, hızlı, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetler sunmak için sürekli çalışıyoruz.
Bayilik ve API müşterimiz olmak isteyenler için ana sağlayıcı fiyatlarından yararlanma imkanı sunuyoruz. Bu sayede, birçok hizmeti piyasanın en uygun fiyatlarıyla sunabilirsiniz. Ayrıca, sizler için 7/24 aktif olan WhatsApp destek hattımız ile her zaman yanınızdayız; soru ve sorunlarınız için bize ulaşabilirsiniz.
Bize Ulaşın:
WhatsApp | +1 332 251 9335
Telegram | @junglesmmsupport
E-Posta | hi@junglesmm.com
Website | https://junglesmm.com
Satış Konumuzu İncelemek İçin Tıkla - 01-05-2026, 01:53:32hocam bulabildiniz mi ? bende windows 11 lot ltsc enterprise 2025 lisansı arıyorum , lisans sitelerinde 2024 var ve aktif etmiyor.Feryat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-05-2026, 16:57:23Hayır hocam bulamadım, eğer sattığını idda eden varsa da mutlaka önce key sonra ödeme yap 3 farklı yerden var olur dediler aldım üçünde olmadı ücret iadeside istemedim.Bilisimworld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-05-2026, 04:20:41hocam massgrave diye birşey gördüm redditte bolca konusulmus, onunla aktif ettim belki ihtiyacın olur.Feryat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle