✅ Windows 10/11 Pro Lisans Anahtarı Sadece 75 TL!
Orijinal ve ömür boyu geçerli Windows 10/11 Pro lisans anahtarı satıyorum.
Tüm dillerle ve 32/64 bit sistemlerle uyumludur.
🖥️ Format sonrası aynı cihazda tekrar kullanılabilir.
✅ Tarafımdan 3 ay garanti verilmektedir.
Uygun fiyatlı, güvenilir ve hızlı teslimat!
💬 Hemen mesaj atarak satın alabilir, cihazınızı orijinal hale getirebilirsiniz!
🔑 24 Saat İçinde Etkinleştirme Zorunluluğu:
Lisans anahtarınızın geçerliliği, teslim tarihinden itibaren 24 saat ile sınırlıdır. Bu süre zarfında etkinleştirilmeyen anahtarlar garanti kapsamı dışında kalabilir.
🔐 Anahtar Formatı:
Tarafınıza gönderilen lisans şu formatta olacaktır: XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX
🕓 Ömür Boyu Kullanım Hakkı:
Etkinleştirilen cihazda lisans sınırsız süreyle geçerlidir. Format sonrası aynı cihazda yeniden etkinleştirilebilir.
🌐 Tüm Diller ve Sistemlerle Uyumlu:
Lisanslar, 32-bit ve 64-bit sistemlerle tamamen uyumludur. Ayrıca, tüm dil seçeneklerini destekler.
🖥️ Yalnızca Windows 10/11 Pro Sürümleri için:
Anahtarlar yalnızca Windows 10 Pro veya Windows 11 Pro işletim sistemlerine sahip cihazlarda geçerlidir.
📌 Yeni Kurulan Cihazlarda Etkinleştirme:
Lisans anahtarı, daha önce etkinleştirilmemiş yeni sistemlerde sorunsuz çalışmaktadır.

Orijinal ve ömür boyu geçerli Windows 10/11 Pro lisans anahtarı satıyorum.
Tüm dillerle ve 32/64 bit sistemlerle uyumludur.
🖥️ Format sonrası aynı cihazda tekrar kullanılabilir.
✅ Tarafımdan 3 ay garanti verilmektedir.
Uygun fiyatlı, güvenilir ve hızlı teslimat!
💬 Hemen mesaj atarak satın alabilir, cihazınızı orijinal hale getirebilirsiniz!
🔑 24 Saat İçinde Etkinleştirme Zorunluluğu:
Lisans anahtarınızın geçerliliği, teslim tarihinden itibaren 24 saat ile sınırlıdır. Bu süre zarfında etkinleştirilmeyen anahtarlar garanti kapsamı dışında kalabilir.
🔐 Anahtar Formatı:
Tarafınıza gönderilen lisans şu formatta olacaktır: XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX
🕓 Ömür Boyu Kullanım Hakkı:
Etkinleştirilen cihazda lisans sınırsız süreyle geçerlidir. Format sonrası aynı cihazda yeniden etkinleştirilebilir.
🌐 Tüm Diller ve Sistemlerle Uyumlu:
Lisanslar, 32-bit ve 64-bit sistemlerle tamamen uyumludur. Ayrıca, tüm dil seçeneklerini destekler.
🖥️ Yalnızca Windows 10/11 Pro Sürümleri için:
Anahtarlar yalnızca Windows 10 Pro veya Windows 11 Pro işletim sistemlerine sahip cihazlarda geçerlidir.
📌 Yeni Kurulan Cihazlarda Etkinleştirme:
Lisans anahtarı, daha önce etkinleştirilmemiş yeni sistemlerde sorunsuz çalışmaktadır.