• 12-10-2023, 23:51:39
    Merhaba.

Uzun yıllardır IOS kullandım.

Şu anda kullanmış olduğum PC'de Windows 11 Home

Uzak masaüstü bağlantısı oluşturabilmem için Windows 11 Pro'ya yükseltmem bilgisi aldım sistem üzerinden, buna istinaden - windows konusunda fazla bilgim olmadığı için - buradan bir arkadaş ile anlaşarak kendisinden WİNDOWS 11 PRO Key aldım. fakat benim hatam olduğu için ne geri iade yapıldı ne de "şu kadar üstüne ödeme yaparsınız" diyerek soruna çözüm üretildi. Sorun yok.

İSTEDİĞİM ŞEY: SADECE BU PC'de Uzak masaüstü kullanmak. Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar dönüş yaparsa çok sevinirim.

not: bu problemi yaşadığım kişinin rumuzu hakkında bilgi vermeyeceğimi öncelikle belirtmek istiyorum. (insanlar ticaret yapmaya çalışıyor, her ne olursa olsun baltalamak doğru değil)
  • 12-10-2023, 23:55:30
    DogancanOzturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam valla keske daha cok kitap okusaydim zira anlayamadim sorunu, yardimci olmak isterim ama key ihtiyaciniz varsa pm atin hediye edeyim.
    hocam teşekkür ederim.
  • 12-10-2023, 23:56:37
    Tam olarak sorununuz ne, ne istiyorsunuz hocam anlayamadım
  • 12-10-2023, 23:56:53
    alpha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba.

Uzun yıllardır IOS kullandım.

Şu anda kullanmış olduğum PC'de Windows 11 Home

Uzak masaüstü bağlantısı oluşturabilmem için Windows 11 Pro'ya yükseltmem bilgisi aldım sistem üzerinden, buna istinaden - windows konusunda fazla bilgim olmadığı için - buradan bir arkadaş ile anlaşarak kendisinden WİNDOWS 11 PRO Key aldım. fakat benim hatam olduğu için ne geri iade yapıldı ne de "şu kadar üstüne ödeme yaparsınız" diyerek soruna çözüm üretildi. Sorun yok.

İSTEDİĞİM ŞEY: SADECE BU PC'de Uzak masaüstü kullanmak. Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar dönüş yaparsa çok sevinirim.

not: bu problemi yaşadığım kişinin rumuzu hakkında bilgi vermeyeceğimi öncelikle belirtmek istiyorum. (insanlar ticaret yapmaya çalışıyor, her ne olursa olsun baltalamak doğru değil)

https://www.youtube.com/watch?v=2FHn2GzIZrc
  • 13-10-2023, 00:00:57
    Komut istemini yönetici olarak açın ve aşağıdaki kodu çalıştırın.

sc config LicenseManager start= auto & net start LicenseManager
    sc config wuauserv start= auto & net start wuauserv
    changepk.exe /productkey BURAYA-SATIN-ALDIĞINIZ-KODU-YAZIN
    exit
    exit
  • 13-10-2023, 00:01:58
    Yapamazsanız anydesk ile bağlanıp yapabilirim.
  • 13-10-2023, 00:02:20
    holywar08 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Komut istemini yönetici olarak açın ve aşağıdaki kodu çalıştırın.

sc config LicenseManager start= auto & net start LicenseManager
    sc config wuauserv start= auto & net start wuauserv
    changepk.exe /productkey BURAYA-SATIN-ALDIĞINIZ-KODU-YAZIN
    exit
    exit
    @MrGokturk 'e teşekkür ederim. Umarım senin gibi değerli insanların sayısı fazlalaşır.
    Diğer tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim.