Windows 10 Pro Lisans fiyatlar neden bu kadar değişik
18
●325
- 08-01-2021, 16:45:37Faturanızın denetlemelerde hiç bir geçerliliği bulunmayacaktır.uasports adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://answers.microsoft.com/tr-tr/...57d4781?auth=1 - 08-01-2021, 16:51:43SAMı için her hangi birini kapıdan içeri sokan var mı bu devir de ?CalixtusJr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir çok kurumsal firmaya, fabrikalar, askeri kurum ve havalimanlarına aynı lisansı satıyorum sizin dediğiniz 10 15 sene önceydi SAM devri artık kapandı, o fahiş fiyata lisans almaya dayatan bilişimciler artık sektör değiştirdi.
Sattığım lisanslarda hiç bir kurum sorun yaşamadı, almak isteyen alır kimseye zorla satmıyoruz
Gebze'deki fabrikalar, İstanbul Airport, Mersin Şehir Hastanesi ve bir çok özel kurum, gelsin bir SAM'ci çalışma yapmak istesin dilerse.
- 08-01-2021, 16:57:32Bahsettiğiniz şey SAM değil, BSA denilen vakfın uygulamasıydı. Şuanda BSA kapatıldı. Ancak sizden Microsoft SAM Sertifikası ister ve faturalarınızı talep ederse o zaman buraya tekrar yazarsınız biz yinede yardımcı oluruz.uasports adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-01-2021, 17:01:28LightShot tarafından Ekran Görüntüsü (prnt.sc)CalixtusJr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstemediğini kim söyledi?
Hocam kusura bakmayın size benden iş çıkmaz, o devir geçti muhtemelen sizde sektörde zor tutunanlardansınız. Umarım işleriniz iyi gider biz o yollardan geçtik çok oldu
Dayatma devri kapandı.
NOT:
BİLMEYEN VARSA HABERİ OLSUN, SAM ADI ALTINDA SİZDEN GELİP LİSANSLARINIZI KONTROL EDECEĞİZ GİBİ BİR BİLDİRİDE BULANAN MİCROSOFT DAHİL KİMSEYİ İÇERİ ALMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ. TÜRKİYE'DE HİÇBİR YAPTIRIM YETKİSİ YOK ÖZELLİKLE KURUMSAL ŞİRKETLER FAHİŞ FİYATLARA LİSANS ALMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ. RETAİL - OEM - VOLUME TÜM LİSANSLARI FİRMANIZDA KULLANABİLİR VE UYGUN TEDARİK EDEBİLİRSİNİZ. - 08-01-2021, 17:05:12Dilediğinizi yapmakta serbestsiniz. Benim size "bunu yapacaksınız" diye dayatma yetkim yok. Ancak hukuki sorunlar yaşamamanız için MICROSOFT PARTNER olarak bildiklerimi ilettim.uasports adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Gebze'deki fabrikalar, İstanbul Airport, Mersin Şehir Hastanesi ve bir çok özel kurum, gelsin bir SAM'ci çalışma yapmak istesin dilerse.