• 08-01-2021, 16:31:07
    @mertcangokgoz; Retail var birde. Bir ev kullanıcısı 1000 tl veya üstünü verecek durumda olduğunu düşünmüyorum. Bir bakıma bu duruma bilerek izin veriliyor diyenler var. Hem Windows reklam oluyor böylelikle kullanıcı sayısını artırıyor diyenler de.
  • 08-01-2021, 16:33:02
    Üyeliği durduruldu
    Bu adamlar da kullanıcı sayısını artırmak için izin veriyor anladığım kadarıyla. Sıradan bir programın bile güncellediğinde lisansı hemen yakalanıyor.
  • 08-01-2021, 16:45:37
    uasports adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Faturalı olarak alabilirsiniz, oem, retail hangi çeşit istiyorsanız mevcut

OEM 69.99TL
    Retail 29.99TL

KDV Dahil.
    Faturanızın denetlemelerde hiç bir geçerliliği bulunmayacaktır.

https://answers.microsoft.com/tr-tr/...57d4781?auth=1
  • 08-01-2021, 16:51:43
    CalixtusJr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Faturanızın denetlemelerde hiç bir geçerliliği bulunmayacaktır.

https://answers.microsoft.com/tr-tr/...57d4781?auth=1
    SAMı için her hangi birini kapıdan içeri sokan var mı bu devir de ?

Bir çok kurumsal firmaya, fabrikalar, askeri kurum ve havalimanlarına aynı lisansı satıyorum sizin dediğiniz 10 15 sene önceydi SAM devri artık kapandı, o fahiş fiyata lisans almaya dayatan bilişimciler artık sektör değiştirdi.

Sattığım lisanslarda hiç bir kurum sorun yaşamadı, almak isteyen alır kimseye zorla satmıyoruz Gebze'deki fabrikalar, İstanbul Airport, Mersin Şehir Hastanesi ve bir çok özel kurum, gelsin bir SAM'ci çalışma yapmak istesin dilerse.
  • 08-01-2021, 16:56:56
    fâni editör.
    Win10 çıktı çıkalı 10-100 tl arası forumdan lisans alıyorum hiçbir problem yaşamadım güncellemeleri de alıyor. Hatta microsoft store de bir ton mobil ödemeli uygulama kurulu pcde. Boşa binlerce lira verme al 50 liraya bir pro lisans bak keyfine.
  • 08-01-2021, 16:57:32
    SAMı için her hangi birini kapıdan içeri sokan var mı bu devir de ?

Bir çok kurumsal firmaya, fabrikalar, askeri kurum ve havalimanlarına aynı lisansı satıyorum sizin dediğiniz 10 15 sene önceydi SAM devri artık kapandı, o fahiş fiyata lisans almaya dayatan bilişimciler artık sektör değiştirdi.

Sattığım lisanslarda hiç bir kurum sorun yaşamadı, almak isteyen alır kimseye zorla satmıyoruz Gebze'deki fabrikalar, İstanbul Airport, Mersin Şehir Hastanesi ve bir çok özel kurum, gelsin bir SAM'ci çalışma yapmak istesin dilerse.
    Bahsettiğiniz şey SAM değil, BSA denilen vakfın uygulamasıydı. Şuanda BSA kapatıldı. Ancak sizden Microsoft SAM Sertifikası ister ve faturalarınızı talep ederse o zaman buraya tekrar yazarsınız biz yinede yardımcı oluruz.
  • 08-01-2021, 16:58:51
    fâni editör.
    Hatta win10 ilk çıktığında kaçak win7den yükseltme yaptım😂
  • 08-01-2021, 17:01:28
    CalixtusJr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bahsettiğiniz şey SAM değil, BSA denilen vakfın uygulamasıydı. Şuanda BSA kapatıldı. Ancak sizden Microsoft SAM Sertifikası ister ve faturalarınızı talep ederse o zaman buraya tekrar yazarsınız biz yinede yardımcı oluruz.
    LightShot tarafından Ekran Görüntüsü (prnt.sc)

İstemediğini kim söyledi?

Hocam kusura bakmayın size benden iş çıkmaz, o devir geçti muhtemelen sizde sektörde zor tutunanlardansınız. Umarım işleriniz iyi gider biz o yollardan geçtik çok oldu

Dayatma devri kapandı.

NOT:

BİLMEYEN VARSA HABERİ OLSUN, SAM ADI ALTINDA SİZDEN GELİP LİSANSLARINIZI KONTROL EDECEĞİZ GİBİ BİR BİLDİRİDE BULANAN MİCROSOFT DAHİL KİMSEYİ İÇERİ ALMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ. TÜRKİYE'DE HİÇBİR YAPTIRIM YETKİSİ YOK ÖZELLİKLE KURUMSAL ŞİRKETLER FAHİŞ FİYATLARA LİSANS ALMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ. RETAİL - OEM - VOLUME TÜM LİSANSLARI FİRMANIZDA KULLANABİLİR VE UYGUN TEDARİK EDEBİLİRSİNİZ.
  • 08-01-2021, 17:05:12
    LightShot tarafından Ekran Görüntüsü (prnt.sc)

İstemediğini kim söyledi?

Hocam kusura bakmayın size benden iş çıkmaz, o devir geçti muhtemelen sizde sektörde zor tutunanlardansınız. Umarım işleriniz iyi gider biz o yollardan geçtik çok oldu

Dayatma devri kapandı.

NOT:

BİLMEYEN VARSA HABERİ OLSUN, SAM ADI ALTINDA SİZDEN GELİP LİSANSLARINIZI KONTROL EDECEĞİZ GİBİ BİR BİLDİRİDE BULANAN MİCROSOFT DAHİL KİMSEYİ İÇERİ ALMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ. TÜRKİYE'DE HİÇBİR YAPTIRIM YETKİSİ YOK ÖZELLİKLE KURUMSAL ŞİRKETLER FAHİŞ FİYATLARA LİSANS ALMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ. RETAİL - OEM - VOLUME TÜM LİSANSLARI FİRMANIZDA KULLANABİLİR VE UYGUN TEDARİK EDEBİLİRSİNİZ.
    Dilediğinizi yapmakta serbestsiniz. Benim size "bunu yapacaksınız" diye dayatma yetkim yok. Ancak hukuki sorunlar yaşamamanız için MICROSOFT PARTNER olarak bildiklerimi ilettim.