• 23-07-2020, 20:47:20
    Merhaba arkadaşlar 15 pc için windows 10 pro ve Office 2019 satın alacağım. Sonrasında yasal sıkıntı yaşamayacağımız garantisini verebilecek arkadaşlar iletişim kurarsa sevinirim retail vs. olmamalı birincil önceliğimiz kapalı kutu olarak almaktır farklı yasal seçenekleri olan arkadaşlarında fikirlerine açığım.
  • 23-07-2020, 21:07:59
    Yasal almak isterseniz 1k küsür lira pro sürümler
  • 23-07-2020, 21:09:04
    thepalabiyik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yasal almak isterseniz 1k küsür lira pro sürümler
    kutulu olarak satışlarda daha uyguna internette gördüğüm. Oem sorun olur mu şirketlerde?
  • 23-07-2020, 21:12:28
    Şirketinizin kurumsallık ve takip açısından hangi bölgede ?
    Eğer ki denetim konusunda sorun yaşayacağınızı sanıyorsanız. Direkt olarak Miscorosft'dan satın alabilirsiniz.

Toplu Lisans alımlarında indirim uygulanıyor diye biliyorum.
  • 23-07-2020, 21:13:34
    truvahost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şirketinizin kurumsallık ve takip açısından hangi bölgede ?
    Eğer ki denetim konusunda sorun yaşayacağınızı sanıyorsanız. Direkt olarak Miscorosft'dan satın alabilirsiniz.

Toplu Lisans alımlarında indirim uygulanıyor diye biliyorum.
    hocam 40-50 bin normal fiyat diyor ona indirim yapsa ne olur alt bayilerden daha uyguna temin ediliyor
  • 23-07-2020, 21:24:01
    Ben şöyle yapıyorum şahsen, 5 PC için Google Play'den OneDrive Paketi alıyorum. 17.99,-₺ hem 1 TB One Drive kullanıyorum hem 5 PC için Office 365 ücretsiz veriyor.
    Lisans hususunda da Eptt AvM'den aldığım lisansları kullanıyorum. Windows 7 Lisans anahtarlarım var, eğer bir uyarı gelecek olursa 1 saat içinde Windows 7'ye geçerim
  • 23-07-2020, 21:26:46
    truvahost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben şöyle yapıyorum şahsen, 5 PC için Google Play'den OneDrive Paketi alıyorum. 17.99,-₺ hem 1 TB One Drive kullanıyorum hem 5 PC için Office 365 ücretsiz veriyor.
    Lisans hususunda da Eptt AvM'den aldığım lisansları kullanıyorum. Windows 7 Lisans anahtarlarım var, eğer bir uyarı gelecek olursa 1 saat içinde Windows 7'ye geçerim
    5 PC için Office 365 ücretsiz olanı hocam iş yerlerinde kullanılması uygun değil diye biliyorum plus vs de dahil yanlış biliyorsam düzeltin tabi iş olan lisans olması gerekiyor diye yazıyor internette genelde.Win 7 bizdede varda 15 pc ile geçmek zor olur ) birde kontrol sam olayı kalktı diye biliyorum sizin bilginiz var mı bunla ilgili
  • 23-07-2020, 21:27:12
    yalnizliklaoldu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşlar 15 pc için windows 10 pro ve Office 2019 satın alacağım. Sonrasında yasal sıkıntı yaşamayacağımız garantisini verebilecek arkadaşlar iletişim kurarsa sevinirim retail vs. olmamalı birincil önceliğimiz kapalı kutu olarak almaktır farklı yasal seçenekleri olan arkadaşlarında fikirlerine açığım.

Selamlar , microsoft partner olan firmalardan lütfen satın alın firmalar için satılan 10-200 ₺'ye satılan OEM anahtarlar denetimden geçmiyor hocam sizin için söylüyorum yoksa satacak çok kişi bulursun
  • 23-07-2020, 21:30:45
    Metiss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Selamlar , microsoft partner olan firmalardan lütfen satın alın firmalar için satılan 10-200 ₺'ye satılan OEM anahtarlar denetimden geçmiyor hocam sizin için söylüyorum yoksa satacak çok kişi bulursun
    Yasal argüman nedir hocam oem illa bilgisayar ile birlikte satın alınması mı gerekiyor ? en ucuz 220 dolardan başlıyor bir office windows lisanları bayilerde. 1 pc için 440 dolar versek o pc'den 2 tane alırız. Şu şartlarda biraz mantık tutulması olur haliyle dükkanı microsofta bırakır gideriz en ucuz ev iş kutu lisans gördüm hepsiburadada oda 900 tl. ona ne diyorsunuz ? Denetim olayı kalktı mı , yasal olarak aradılar içeri almadık adamları vermedik tarih süreç nasıl ilerliyor biraz bilgi verirseniz sevinirim herkesinde bu hususta bilgisi olur