• 17-02-2020, 00:59:37
    Fiyatları güncelledik
    Windows 10 Pro :20 TLDİR
    Retial lisansdır

Stok : bitmiştir
  • 24-02-2020, 08:58:25
    Lisans alındı.
  • 26-02-2020, 07:53:27
    özelden yazabilirmisiniz acaba hesap bilgilerinizi windows 10 pro lisans için
  • 26-02-2020, 08:48:48
    arkadaşlar Konuyu güncelliyorum. Elimde Şuanda stokta bulunmuyor. Yarın veya akşam elime ulaşıcak. Tedarikçimden aldığım bilgiye göre lisansların fiyatları güncellenicektir.
  • 26-02-2020, 14:43:55
    Kurumsal PLUS
    Windows lisansı almayı düşünüyorum hocam. Stok gelince haber verirsen sevinirim.
  • 26-02-2020, 15:52:18
    Merhaba, Elimde 120 tane stok bulunmaktadır. Tedarikçimden elime ulaştı Fiyatlar Güncellenmiştir. Windows 10 Pro lisansları 25 Tl olmuştur.

Şuraya Not olarak Birşey eklemem gerekiyor. Birçok arkadaş aldı ve çalışmıyor gibisinde ibarelerde bulunuyor ama şöyle ki windows 10 pro kurulumu yaptıktan sonra direk olarak windows 10 active etme crackliyorlar ve bu durumda hiçbir şekilde benim tarafımdan alınan lisanslar aktive edilmez. Bunu tür hataları almanızı nedeni windows 10 lisans crack programları direk olarak windows update kapatarak örnek (Kmspico) sizi farklı bir yapıya sokarak direk olarak bağımsızlaştırıyor ve siz ilerleyen zamanlar içerisinde lisans aldığınızda "Windows 10 lisansınız aktifleştirilmedi " gibi hatalar alabilirsiniz.

Peki Çözümü : İlk olarak https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209 linkinden Microsoft 10'u indirmeniz gerekmektedir.

Microsoft 10'un ISO formatını indirdikten sonra Format USB'si hazırlamanız gerekmektedir. kurulum USB'sinin nasıl hazırlandığını https://www.technopat.net/2015/08/03...-10-usb-yazma/ linkinden detaylı olarak inceleyebilirsiniz.
  • 29-02-2020, 15:24:28
    Benim gibi lisans satın alan arkadaşlar, lütfen satın aldığınız lisans kodlarınızı google'da aratın. W-A-R-E-Z kodlar bunlar yüzlerce kişiler tarafından kullanılan kodlar. 2-3 ay sonra lisanslarınız patlarsa kafanızı duvara vurmayın mağdur olmayın.

Konu sahibi arkadaş bu mesajımdan şikayetçi ise BU KONU LİNKİ ile birlikte yönetime beni şikayet edebilir. Zira kendisine PM attım HALA online olmasına rağmen bana dönmedi.
  • 29-02-2020, 19:16:32
    PromoDJ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benim gibi lisans satın alan arkadaşlar, lütfen satın aldığınız lisans kodlarınızı google'da aratın. W-A-R-E-Z kodlar bunlar yüzlerce kişiler tarafından kullanılan kodlar. 2-3 ay sonra lisanslarınız patlarsa kafanızı duvara vurmayın mağdur olmayın.

Konu sahibi arkadaş bu mesajımdan şikayetçi ise BU KONU LİNKİ ile birlikte yönetime beni şikayet edebilir. Zira kendisine PM attım HALA online olmasına rağmen bana dönmedi.
    Emin olun ki şikayetçi değilim sizin özelden iletmiş olduğunuz mesaja dönüş yaptım.
  • 01-03-2020, 23:26:52
    bana verdiği keyde google da mevcut postu okuyup kontrol ettim. ödemeyi yapmıştım halbuki geri iade verirmi bilmem. mevzu para değil insanları salak yerine koymayın.