Windows Orjinal OEM Lisanslar TR (İNDİRİMDE)
13
●1.117
- 27-09-2017, 16:58:30Üyeliği durdurulduARTFM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleTabii ki herhangi bir aksi durumda işlem yapıyoruz 5-6 ay önce sattığım lisanslarda bile herhangi bir problem yaşamadım kendim kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım sürekli formatlıyorum bilgisayarımı herhangi bir problem yok lisanslı bir şekilde orjinal olarak kullanıyorum._FaNTaSY_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-10-2017, 18:18:52İşin özü Windos lisanslama da denetim geçirmediğiniz sürece windows lisansı aktif eder ve orjinal olarak gösterir hatta oem şifresini birden fazla bilgisayara yükleseniz bile. Pcye windows 7 slici gömülü olmak koşulu ile oem window7 lisansı ilede windows 10 kurabilirsiniz. Keza kutulu windows 7 de(biosda slic olmadan) aynı şekilde. Genellikle lisans kontrolü iş yerlerine yapılıyor. Ondada microsoft amca daha önce kendisinden lisans almış şirketleri denetliyor. Yani oem lisans kanuni olarak yeni bir pc ile beraber alamadığınız sürece bir hüküm ifade etmez. Ama windows 10 işletim sistemi oem keyle lisanslı diye çalışır.