• 26-09-2017, 16:48:31
    takipteyim
  • 27-09-2017, 16:58:30
    Üyeliği durduruldu
    ARTFM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba, bu işlemi garantili olarak mı gerçekleştiriyorsunuz? Herhangi bir problem durumunda iade yapıyor musunuz?
    _FaNTaSY_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    takipteyim
    Tabii ki herhangi bir aksi durumda işlem yapıyoruz 5-6 ay önce sattığım lisanslarda bile herhangi bir problem yaşamadım kendim kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım sürekli formatlıyorum bilgisayarımı herhangi bir problem yok lisanslı bir şekilde orjinal olarak kullanıyorum.
  • 29-10-2017, 18:18:52
    İşin özü Windos lisanslama da denetim geçirmediğiniz sürece windows lisansı aktif eder ve orjinal olarak gösterir hatta oem şifresini birden fazla bilgisayara yükleseniz bile. Pcye windows 7 slici gömülü olmak koşulu ile oem window7 lisansı ilede windows 10 kurabilirsiniz. Keza kutulu windows 7 de(biosda slic olmadan) aynı şekilde. Genellikle lisans kontrolü iş yerlerine yapılıyor. Ondada microsoft amca daha önce kendisinden lisans almış şirketleri denetliyor. Yani oem lisans kanuni olarak yeni bir pc ile beraber alamadığınız sürece bir hüküm ifade etmez. Ama windows 10 işletim sistemi oem keyle lisanslı diye çalışır.
  • 29-10-2017, 18:48:10
    Üyeliği durduruldu
    takipteyim
  • 05-11-2017, 22:27:01
    Üyeliği durduruldu
    Ben kaç aydır problemsiz kullanıyorum sattığım kişilerden herhangi bir olumsuz geri dönüş almadım.