• 21-09-2010, 00:51:07
    #19
    Üyeliği durduruldu
    EgeWebDizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bizim Buraya yazma amacımız yada bu konuyu açmamızın nedeni.

    Bir WHMCS i bilmeden alan ve Nulled Satanların eline Düşenleri korumak ve satan RESELLERi de belirtmek istedik.ve lisansımızı nasıl kontrol edeceklerini belirttik siz bir Host firması olarak bu konuyu nerlere taşıdınız. yazanları yada katılanları ne tanırız ne de konuşmuzlugumuz var.

    Sizler Konuyu boyutundan aşırdınız. Biz AktifBilisim le Görüştük arkadaş sag olsun Lisansımızı iyi koruyor. ve gerektiginde lisansları bildirince Suspend ediyor. Reseller oldugunuda WHMCS.com sitesinde belirtildi.ve şu an lisans konusunda güven saglayan firmalardan biri.

    Şimdi gelelim CMSsonic INC Firmasına. Bu firma WHMCS Distributorü ne satar ne kiralar sadece Nulled Kullananları TR Savcılık işlemlerini üstleniyor.

    eger hala anlaşılamayan bir konu varsa yazın ama gereksiz post atmayın.
    konu anlamını saten yitirdi hepten bozmayın. gidin sakin sakin işlerini yapın müşterilerinize hizmet verin.
    Weblog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar biraz sakin, ben mesajları inceledim ama AktifBilişim bizden reseller alıyor diye birşey dememiş arkadaş.Gidin aktifbilişime sorun demiş Türkiye disbiritör(dağıtıcısı) biziz demiş.Ve arkadaş haklı da, whmcs'nin resmi sitesinde disbiritör(dağıtıcı) yazıyor.
    Bakın o zaman arkadaş nasıl editlemiş mesajını 1 inci sayfada dikkatli bakarsanız görürsünz.

    EgeWebDizayn Nickli Üyeden Alıntı
    Selam Beyfendı.

    aktifbilisim Biz RESELLER Verdik

    Arkadaş alıntı olarak cevaplamış lütfen yazdığınız kelimeleri ya doğru düzgün bir şekilde yazınız yada yazmayınız sadece tanıtımınızı yapınız.Biz hosting firması olarak konuyu hiç bir yere götürdüğümüz yok sadece burada yanlış bir şey idüzeltmeye çalışıyoruz.

    Bu arada merak etmeyin biz müşterilerimizede destekte veririz, hizmette.

    İyi forumlar.
  • 21-09-2010, 01:17:54
    #20
    Misafir
    Merhaba,

    Aşkın bey mesele kimin kime reseller verdiği, kimin distribütör olduğu değil, konu sahibi ilk mesajında şu ibareyi kullandı bana karşı.

    Aktifbilisim bizim Resellerimizdir. live chate gelip aklınca beni tehdit ediyor

    Lisansınızı kimden aldınız kapatıcam lisansınızı gibisinden saçmalıklar yapıyor. konuyu açtığı için ve yapmak istediklerinden ötürü kutluyorum arkadaşı fakat biraz daha olgun bir tavırla yapmalı bu işleri.

    Her mesajında diyorki, biz WHMCS kaçak kullananları ihbar edip bilmem ne yapıyoruz diye... Sizin o yaptığınızı ben aylardır yapıyorum, ihbarda bulunduğunuz site sayısı benimkine yanaşması için aylar geçmesi lazım
  • 21-09-2010, 01:23:53
    #21
    Üyeliği durduruldu
    Egewebtasarim çok şakacısın, ne biçim firmasın sen

    http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
  • 21-09-2010, 01:26:39
    #22
    Üyeliği durduruldu
    Sen önce yer sağlayıcı belgesi al firmacık.