- Ticari konu açmak isteyen Kullanıcı en az 1 aylık üye olmalı
- Ticari konu açmak isteyen Kullanıcı minimum 5 ticaret ( itrader ) puanına sahip olmalı
- Yukarıdaki işlemleri beklemeden doğrudan ticaret yapmak isteyen yeni kullanıcıların güven vermeleri açısından 1 Yıllık Platin Üyelik ya da Kurumsal veya Kurumsal Plus üyelik satın almaları gerekmektedir.
Online olarak Kredi Kartı ile satın alım haricinde Banka Havale/Fast yöntemi ile satın almak istiyorsanız Anılcan isimli yetkilimize PM (Özel Mesaj) gönderebilirsiniz.


- Ticaret Puanı Nedir? Nasıl Verilir? | Buraya Tıklayıp Öğrenebilirsiniz.
- Konuyu Yukarı Taşıma (Konu UP) Nasıl Kullanılır? | Buraya Tıklayıp Öğrenebilirsiniz.
- Ticaret Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli? | Buraya Tıklayıp Öğrenebilirsiniz.
- Premium Üyeliklerin Konu Yukarı Taşıma Süreleri. | Buraya Tıklayıp Öğrenebilirsiniz.
- R10 Ceza Puanı Sistemi Nedir? Nasıl Çalışır? | Buraya Tıklayıp Öğrenebilirsiniz.
- Özel Mesaj Nasıl Report Edilir? Özel Mesajı Moderatöre Bildirme. | Buraya Tıklayıp Öğrenebilirsiniz.
- Bir Konuyu Nasıl Report Edebilirim? Moderatöre Konu ve Yorum Bildirme. | Buraya Tıklayıp Öğrenebilirsiniz.
- Şikayet Konusu Nasıl Açılır? | Buraya Tıklayıp Öğrenebilirsiniz.

-
- WHMCS Modülü ve teması yapan yada yaptırmak isteyen R10.NET üyeleri için belirlenmiş olan temel bölüm kuralları aşağıda yer almaktadır.
- Belirlenen bölüm kuralları; modül veya tema yapan yada yaptırmak tüm üyelerimizin daha iyi bir ortam içerisinde ihtiyaçlarını gidermelerine yöneliktir.
WHMCS Bölüm Kuralları;
- WHMCS Hizmeti Satan kişiler sadece 1(bir) adet konu açabilirler.
- WHMCS Modülü satan üyeler aşağıdaki Modül Şablonuna uymak zorundadır.
- WHMCS Teması satan üyeler aşağıdaki Tema Şablonuna uymak zorundadır.
- WHMCS Modülünün Çalıntı veya 3. kişiler tarafından paylaşıldığını düşünüyorsanız kategori yetkilileri ile iletişim kurarak konu hakkında satıcı ile ilgili beyan talep edebilirsiniz.
- Forum Genel Kurallarında olduğu gibi Satış Baltalamak Yasaktır.
- Modül Şablonu ve Tema Şablonu Kuralları SADECE ÜCRETLİ MODÜLLER için geçerlidir.
- 29.09.2015 tarihinden önceki modüllerin şablona uyma zorunluluğu yoktur.
- WHMCS ile ilgili hizmet, modül, tema, lisans ve diğer tüm satış konularında fiyat belirtilmesi zorunluluğu vardır.
- *WHMCS Hizmeti : Tema, Modül, Düzenleme vb. gibi WHMCS üzerinde yapılan değişiklikler.
-


Örnek Modül Satışı Şablonu:
WHMCS Uyumluluk: v4,v5,v6 Satış Limiti: 10, Sınırsız vs. Destek: Ömürboyu, Yok, Ücretli (ücreti belirtilecek) vs. Lisanslama Yöntemi: WHMCS Lisans Sistemi, Domaine Özel Lisans ..vs Şifreleme Yöntemi: (varsa) iOnCube 8, Zend, Base64 vs. Fiyat: X TL

Örnek Tema Satışı Şablonu:
WHMCS Uyumluluk: v4,v5,v6 Satış Limiti: 10, Sınırsız vs. Destek: Ömürboyu, Yok, Ücretli (ücreti belirtilecek) vs. Responsive Özelliği: Var,Yok Fiyat: X TLR10.Net Yönetimi.