• 27-01-2014, 18:52:17
    #1
    Merhabalar,

    Whmcs sistemi 5.2.3 kullanıyorduk ve lisansa geçiş yaptık sonrasında güvenlik soruları ve müşteri şifreleri ĞP+%Ğ'!X! gibi acayip bir görünüm aldı bu sorunu nasıl düzeltebiliriz ?


    Update sırasında yaptıgınız işlemler

    Whms 5.2.3 Null kullanıyorduk dosyaların üzerine Whmcs 5.2.16 son sürüm dosyalarını ekliyerek update yaptık Hostu sıfırladık ve Whms son sürüm dosyalarını tekrar atıp update yaptıgımz SQl yedeğini buna ekledik ve bu Tr karakter sorunu ortaya cıktı bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyoruz.

    Not: sorun sadece şifreler,güvenlik soruları ve cevaplarında. diğer yerlerde hiçbir problem yok yeni kayıt üye oluncada bir problem yok.

    Teşekkürler..
  • 27-01-2014, 19:39:16
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba
    configration.php açıp şuranın ekli olup olmadığına bakar mısınız

    $mysql_charset = 'utf-8';

    ekli değilse lütfen ekleyiniz.
  • 27-01-2014, 20:17:26
    #3
    Emikron adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba
    configration.php açıp şuranın ekli olup olmadığına bakar mısınız

    $mysql_charset = 'utf-8';

    ekli değilse lütfen ekleyiniz.
    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, fakat bunlar default olarak zaten ekli vaziyette sorunum tam olarak updateden sonra Şifre ve güvenlik sorusu(Annenizin kızlık soyadı ? ) bunların Karakterleri admin panelimizde �d~d olarak görünmekte. fakat aktif müşterilerimizin şifreleri �d~d olmasına rahmen normal müşteri panelinden giriş yapabiliyorlar.

    Bunun bir çözümü yok ise Whmcs'de bulamadım varmı yokmu bilmiorum, Tüm üyelerin şifrelerini sıfırlama talebi gönderebilme şansım varmı ?

    Şimdiden teşekkür ediyorum iyi çalışmalar..
  • 27-01-2014, 20:19:44
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Özelden bir telefon ve team viewer bilgilerinizi iletirmisiniz. Beklemedeyim
  • 27-01-2014, 21:31:24
    #5
    Burağın(@Burti) telefon numarasını attım kendisi 1 saat önce geldi baksın hemen
  • 17-04-2014, 01:07:51
    #6
    Kurumsal Üye
    Arkadaşlar sorunu nasıl çözdünüz

    Bende aynı durumu yaşıyorum