Değerli büyüklerim, saygıdeğer kardeşlerim hepinize iyi forumlar dilerim.
Bugün işyerinden bir arkadaşımıza arjantin alan kodlu bir whatsapp numarası mesaj attı. Muhtemelen internetten satın alınan sahte numaralardan birisi. İşte küfür, ahlaksız teklif içeren bir kaç şey demiş. Mesajların ekran görüntüsüyle beraber arkadaş şikayet etmek istiyor, bu internette satılan sahte numaralar bulunabilirmi ? Yada daha doğrusu bir sonuç elde edilebilirmi ?
Fake Whatsapp Numarası Bulunabilirmi ?
8
●226
- 20-03-2025, 17:18:50Merhaba
Dilin kemiği olmadığı gibi her ağıza da kilit vuramayız.
Ezik ve bir hiç olan, hayatta kendine yer edinemeyen şahsiyetsizler yüzünden ne kolluk kuvvetlerini meşgul etmek, nede kendi zamanınızı kaybetmemek için engelleyip geçmek en uygun eylemdir.
Zira her havlayana dönüp bakacak olursak, karakol ve adliye binalarında yatıp kalkmak lazım
- 20-03-2025, 17:21:19Vay be hocam şiir gibi döktürmüşsünMisafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir düşünce yapısı haklısınız evet
- 20-03-2025, 17:28:37Umursamazlarmı yanidisavurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-03-2025, 17:38:51Hocam umursamazlar deyip belki de sonuç alınacak şey için harekete geçmemenizi sağlamak istemem, sadece araştırdığım ve forumda okuduğum diğer olaylara bakarak bu yorumda bulundum. Adı üstünde yurtdışı numara, yabancı servis sağlayıcıya talep gönderirler mi ve talebe karşılık verilir mi (zorunda değiller çünkü faaliyet bölgeleri değil) buna bağlı aslında. Uzman değilse sosyal mühendislikle ulaşırsınız kişiye ama o zaman da ne yapacağınız size kalmışbrkyakdgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-03-2025, 17:40:37Anladım hocam teşekkür ediyorum değerli yorumunuz içindisavurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-03-2025, 18:27:05Umursamamak olarak düşünmeyin. Suç unsurları oluştuysa seve seve umursarlar. Umursamak zorundalar, bu savcıların görevi zaten. Burada sorun şu ki; numara Türkiye'ye ait olmadığından ilgili ülkelerle yapılan uluslararası anlaşmalar, kanun farklılıkları nedeniyle bizimkiler o ülkenin BTK'sı diyeyim kısaca, onlardan bilgi talep ettiklerinde her zaman olumlu dönüş alamıyorlar. Yani yazılan müzekkerelerin ya muhatabı yok, ya kişilik hakları gerekçe gösterilerek, yargılamayı sizin yapmanıza güvenmiyoruz diyerek muhataplar bilgileri paylaşmıyor. Yine paylaşsalar bile Arjantin'den açılmış sonra dıdısının dıdısının dıdısı olmuş burada yaşayan bir elemana SMS doğrulama hizmeti olarak sunulmuş. "Kişi tespit edilemediği için" takipsizlik verilir çok yüksek ihtimalle.
- 20-03-2025, 18:32:56Anlıyorum hocam. Yapacak birşey yok o zaman. 🙃Lawliet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle