Merhaba,
Bir arkadaşımı bugün birisi aramış ve sahibinden'de araç ilanıyla ilgili olarak doğrulama yapmak istemiş. Telefonunuza kod gelecek o kodu bana sizi aktarıyorum gelen 6 haneli kodu girin demiş ve arkadaşım da gelen kodu telefonda iken girmiş. Daha sonra ise whatsapp üzerinde kendisini çıkış yaptırarak atmış. Bir kaç kişiden para talep etmiş böylelikle ve saatlerdir whatsapp hesabına erişemiyoruz.
Kod gönderildi diyor ama telefona kod gelmiyor. Daha sonra ise beni ara seçeneğine tıklıyoruz 5 saat sonra arayabilirsiniz diyor. Bugün kendileri denemiş kod gelmiş telefonlarına ama iki faktörlü doğrulama kodu varmış onu geçememişler işlemi tekrar yenileyince bu sefer hiç bir şekilde kod gelmemiş.
Bu husus da yardımcı olabilir misiniz?
Whatsapp Çalınma HK
11
●288
- 27-03-2024, 22:48:17Üyeliği durdurulduSöylediğinizi biliyorum ancak şöyle bir durum var. Forum da numara hizmeti alan bir çok kişi var sonuçta bu numara whatsapp üzerine kurulu ve bu hattı iptal ettirmiş olsak daha sonra tekrar açtırmaya kalksak bile whatsapp hesabına müdahale edemeyiz ki.zeyrek34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalan kişi zaten telefonu çalmıyor veya hattı çalmıyor hocam direk whatsapp numarası biliyorsunuz ki hattı kapattırıp açmak ile pek bir bağlantı olmayacaktır. - 27-03-2024, 22:52:52Üyeliği durdurulduHocam bilerek ard arda spam atıyorlar ki o bekleme süresi buga girsin uzasın siz de geri alamayın.
Whatsappa mail atın düzeltirler durumu geçmiş olsun - 27-03-2024, 23:12:26Telefon iptal edilince WhatsApp da düşer. Sonuçta whatsapp o numaraya bağlıOzeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-03-2024, 23:14:50öyle olmuyor maalesef whatsapp hala devam ediyorzeyrek34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-03-2024, 23:15:25Üyeliği durdurulduyok hocam o iş öyle olmuyorzeyrek34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-03-2024, 23:16:01A aa o zaman çok kötü. Arkadaşın dediği gibi ancak durumu WhatsApp desteğe arz etmek lazimJorphy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle