• 16-04-2020, 15:41:06
    #1
    1 aydır search console'da wp-includes klasörünün alt dizinleri hep hata veriyor. Ve bu sayı günden güne artıyor. Hata 500 Hatası, hosting firması ile görüştüm adamlar çözemiyor. İndexlerden wp-includes dosyasını kapattım, robots.txt dosyasından disallow: /wp-includes/* verdim
    ama sonuç yine aynı. Sorun siteden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama nerede hata yaptığımı çözemiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz?

    site: coinhashtag.com
    Hata veren dizin: coinhashtag.com/wp-includes/ (alt dizinleri)

  • 16-04-2020, 15:47:14
    #2
    Bende de aynı sorun var jannah tema kullanıyorum. Doğrulama yapıyorum bazen gidiyor hatalar sonra tekrar geliyor.
  • 17-04-2020, 11:11:39
    #3
    Tc63 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende de aynı sorun var jannah tema kullanıyorum. Doğrulama yapıyorum bazen gidiyor hatalar sonra tekrar geliyor.
    1 aydır uğraşıyorum böyle bir sorunu r10'da çözemedim. Mecbur yabancı kaynaklarda arayacaz, yerli kaynaklar işe yaramıyor hepsini denedim.