• 12-10-2007, 04:16:00
    #1
    Üyeliği durduruldu
    NOTIFICATION OF COPYRIGHT ABUSE

    Date: 11 October 2007

    Greetings

    I am an agent authorized to act on behalf of Jelsoft Enterprises Ltd.
    LinkBacks Enabled by vBSEO 3.0.0 © 2007, Crawlability, Inc.
    LinkBacks Enabled by vBSEO 3.0.0 © 2007, Crawlability, Inc.,
    Howarth Lodge, 7 Reading Road, Pangbourne, Reading, RG8 7LR who exclusively
    own vBulletin, a forum Software.

    I can find no record of this user holding a valid current site license for
    use at this location http://oyun.eskeyp.net/~sosyete/forum/

    Please suspend/remove the GUI and files and prevent future abuse.

    Thank you.

    Regards

    G Pantea
    Investigator
    Italian Office
    Pirate Reports
    PO Box 36
    EAST MOLESEY
    Surrey
    KT8 9XT
    ENGLAND

    Tel: 44(0)208 941 1843
    Email: reports@piratereports.com

    You may validate the PGP key here http://www.piratereports.com/contact.html

    The information stated is correct and may be passed to your client who
    should already be aware of the situation. The sender accepts no
    responsibility for an end users failure to register correctly.


    -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
    Version: GnuPG v1.4.4 (MingW32)
    Comment: PirateReports Public Key
    Pirate Reports

    iD8DBQBHDn+/sET8wU8f+dwRAh7hAJ9dS2o96CHUAyPJf9nfKgey65CiRwCfbp nX
    +lcVWTdRGKNY+k+niDps2jc=
    =jEWQ
    -----END PGP SIGNATURE-----



    Aynen vbulletin kaçak eklenti kaçak vs olunca atılan mailden geldi ama benim forum sitem yok ayrıca gönderilen url deki siteyi ilk kez görüyorum gece gece bir şey anlamadım..

    http://oyun.eskeyp.net/~sosyete/forum/

    onarcade lisanssız diye anlarım ama bu forum nasıl açılıyor ilk kez gördüm burayı hostumda bana ait..

    aradaki işaret yönlendirme ~ gibi sembolü ifade ediyor sanırım biri açıklarsa sevinirim..
  • 12-10-2007, 04:39:24
    #2
    Sunucuda kullanıcı adı sosyete olan host sahibi forum klasörüne kurmuş
  • 12-10-2007, 04:41:57
    #3
    Kaçak VBSEO kullanımından dolayı gelmiş mail.
  • 12-10-2007, 14:10:52
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Varista adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sunucuda kullanıcı adı sosyete olan host sahibi forum klasörüne kurmuş
    Kontrol ediyorum sağol..

    DJ PİSAGOR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kaçak VBSEO kullanımından dolayı gelmiş mail.
    Farkındayım ama hostumda vbulletin kurmadım..
    O sitede benim değil..
  • 12-10-2007, 14:14:10
    #5
    sunucuoptimizasyon.com
    mail licencing@vbulletin.com dan geldiyse mail gerçek değildir çünkü vbseo ile vbulletinin firma bazında bir ilişkisi yoktur ama vbseonun içindeki bir kod vbseo kullananları merkeze bildiriyorsa o adresten bilgi gitmiştir vbseoya
  • 12-10-2007, 14:17:03
    #6
    Üyeliği durduruldu
    Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    mail licencing@vbulletin.com dan geldiyse mail gerçek değildir çünkü vbseo ile vbulletinin firma bazında bir ilişkisi yoktur ama vbseonun içindeki bir kod vbseo kullananları merkeze bildiriyorsa o adresten bilgi gitmiştir vbseoya
    Maile birşey demiyorum niye bana geliyor site benim değil benim sitem eskeyp.net şifrelerim kimsede yok bana ait ve gelen maile baktım gece vbulletinin uyarısı şaşırdım çünkü vbulletin sitem yok... Bir baktım eskeyp.net te giden bir link gördüm aynen böyle >> http://oyun.eskeyp.net/~sosyete/forum/ açılan site sosyetecix benle alakalı değil bunu sordum sadece..
  • 12-10-2007, 14:20:55
    #7
    Üyeliği durduruldu
    SosyeteCix.Com - Alemin En Cix Sitesine Hoşgeliniz... hostunda böle bir site var sanırım
  • 12-10-2007, 14:25:07
    #8
    Üyeliği durduruldu
    ŁoneŁy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    SosyeteCix.Com - Alemin En Cix Sitesine Hoşgeliniz... hostunda böle bir site var sanırım
    Hayır yok serverlarımız bile ayrı..
    Neyse host firmama durumu bildirdim gerekeni yaparlar..