Artık internet ve google de küçük projelere yer yok. Kıvırzıvır projelere zaman harcıyoruz ve bir müddet sonra elde var sıfır. Tabiki herkez için ve her proje için bu söylenemez ama genel durum bu.
İnternet ortamında birbirinden uzak insanların bir araya gelip birşeyleri ortaya koyması oldukça zor bir iş ama bence denemekte fayda var.
Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hiç böyle bir girişimizin oldumu?
Neden ortak projeler yapmıyoruz?
7
●109
- 03-12-2010, 19:14:47Üyeliği durdurulduKatılmamak elde değilisletmeci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-12-2010, 19:16:13Projeme ortak arıyorum başlığına açmıştım ama ortak bulamadım. Artık tasarımdan da vazgeçtim sadece host ihtiyacını karşılayan biriyle ortak olabilirim
https://www.r10.net/proje-gelistirme-...cin-ortak.html - 03-12-2010, 19:48:30Kesinlikle... iyi bir görev paylaşımı yapılır ve ortaklar arasında kurallar koyulup bu kurallar uygulanırsa neden olmasın.BuRacK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kişinin gelebileceği noktayla 5 kişinin gelebileceği nokta arasında çok fark var. - 03-12-2010, 19:58:20Net ortaminda kimse kimseye %100 guvenemeyeceginden dolayi bu bahsettiginiz tarz birseyin olmasi imkansiz.
Ben bu tarz girisimlerde bulundum ancak sonuc hep husran. Hele ki bu tarz kazanca yonelik forumlarda dostluga maddiyattan daha cok onem veren insan sayisi cok az. Cunku kisiler buraya giriyor ve tek amac para. Bahsettigim tarz cok insan var. Amac yanlizca ve yanlizca kazanc saglamak. Kimse kimsenin umrunda degil.
Genel olarak konusuyorum tabii ki herkes boyle demiyorum. Ancak bu bahsettigim tip cok insan var.
Internet ortaminda yuzde yuz guvenli bir sozlesme turu olsa, bu dediginiz gerceklesebilir.
Saygilar.