Kredi kartı Alma
6
●406
- 11-11-2010, 21:18:39Arkadaşlar merhaba herhangi bir gelirim mevcut değil.İnternetten Taksitli alışveriş yapmak için kredi kartı almak için nasıl bir yol izlemeliyim.Pederin bir çok kredi kartı var.O kredi kartlarının birine ek kart açtırıp adıma onlara internet bankacılığını ve alışevrişinide açtırıp takstili alışveriş yapabilirmiyim? veya böyle bir kredikartı mevcutmu? bilgi verirmisiniz?
- 11-11-2010, 21:22:50babanın üstüne olan kartlara baglı bir ek hesap oluşturamazsın. zaten ek hesap maaş kartlarına verilir kredi kartlarına verilmez. kredi kartı almak içinde herhangi bir bankaya git önünde genelde basvuru almak için bekleyenler olur. finansbank tavsiyemdir. gokart zaten ögrenciler için gelirin olmasa dahi veriyorlar. basit bir basvuru formu doldurman yeterli. aksini belirtmedigin sürece zaten tüm kartların sanal alışverişe açık. harcarken dikkatli ol
para vermeden almak çok kolay geliyor..
- 11-11-2010, 21:25:34Sağolasınbeachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya zaten düzenli olarak elime para geçiyor ona göre harcama yapıcam.Kaç yaşında adamız harcamalarımızı bilmiyosak yaşamayalım
Dediğin garanti veya işbankası için geçerlimi genellikle bu 2 bankanın taksit imkanları çok oluyor.Bonus,Maximum gibi.Üni öğrencilerisiyim.
Benim derdim alıcağım bişi mesela 100 tl onu verince 2.bi ürün için beklemek zorunda kalıyorum onun yerine taksit olursa aynı ay içinde daha fazla ürün alabilirim. Ordaki miktar örnektir. - 11-11-2010, 21:42:10Üyeliği durdurulduMaksimum kart almanı öneririm. bir çok yerde avantajlı taksit imkanları var.
bonus da avantajlı fakat maksimum kullandığım için onu tavsiye edebilirim - 11-11-2010, 21:44:46kredi kartını her banka verirWebProgramming adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gokartta faiz yok varsa da su an oranı çok düşük
- 11-11-2010, 21:57:08sensor68 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanal kartım var ama taksit olmuyor.garanti ve iş bankası banka kartı mevcut + sanal kart mevcut garanti.+ Uluslararası alışverişlerim için speedcard mevcut.ama Kredi kartı lazım.
keşke verseAlıntı
bizim buradaki garanti ve işbankasına sordum geliriniz olması lazım diyorlar.
para vermeden almak çok kolay geliyor..