• 06-11-2010, 01:10:01
    #1
    S.a. arkadaşlar,
    Türkiyede e-ticaret yapıyorum. Ve Kendi sektörüm konusunda oldukça yol kat etmiş bulunuyorum. Siz değerli meslektaşlarımdan fikir,yol gösterme rica ediyorum.
    Dünyaya hitap edebilecek bir kaç ürüne sahibim bu ürünleri direk e-ticaret sitesinden satışa sunmayı düşünüyorum.Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan bir yol göstermelerini rica ediyorum. Ne tür sorunlarla karşılaşabilirim ne tür işlemler yapmalıyım ne tür belgelere sahip olmalıyım. Lütfen deneyimi olan arkadaşlar bir yol gösterirse menmun olurum.

    Saygılar.
  • 06-11-2010, 01:17:45
    #2
    Ebay'de satmayı denesenız?
  • 06-11-2010, 01:20:02
    #3
    Doogle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ebay'de satmayı denesenız?
    Ebay hiç denemedim doğrusu. Yüklü siparişlerde sorun olmasın.
  • 24-03-2013, 11:36:15
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Bana kalırsa en risksizi ve rahatı denildiği gibi , ebay veya amazon gibi firmalarda satış .
    Ha şöyle bir opsiyon var ki şuan bana en mantıklı gelen de bu :
    Clickbank'e üretici olarak ingilizce materyallerle ürününüzü verirsiniz , affiliate marketerlar komisyon başına satışlarınızı gerçekleştirir .
    Marketing forumlarını takip eden biri olarak şunu söyleyebilirim ki ürününüze güveniyorsanız , komisyon konusunda da doyurucu olursanız adamlar ürünlerinizi uçurur .
  • 25-03-2013, 13:00:50
    #5
    E-bay yada alibaba.com denemelisiniz ikisindede yapabilirsiniz azcık dil gerekli ama
  • 26-03-2013, 00:19:23
    #6
    selamlar,
    yurtdışına ürün satan pek çok Türk firmasına danışmanlık yapıyoruz.
    ne tür ürünler olduğunu mesaj atarsanız yardımcı olabilirim.
    saygılarımla

    özel mesaj atabilirsiniz.
  • 26-03-2013, 01:05:39
    #7
    Konuya mesaj yazan arkadaşlara ilgilerinden ve fikirlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Konuyu ilk açtığım zamanlarda Yurtiçi satışlarımız bizi pek tatmin etmiyordu. O yüzden yurtdışı satışa yönelmiştik. Şuanki durumumuz açıkcası yurtiçi piyasaya mal yetiştiremiyoruz malesef. Yani yurtiçini aşıp yurtdışına açılmak istiyoruz. Bu süre zarfında bir çok dünya ülkesinden web sitemiz araçılığı ile teklifler geldi hepsini geri çevirmek zorunda kaldık. Muthiş sermaye gerektiren bir iş yapıyoruz. Ondan bu düşüncelerimizi rafa kaldırdık. Yinede çok teşekkürler.
  • 26-03-2013, 11:44:56
    #8
    ürün endir ?