• 30-10-2010, 22:22:32
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar bir yerde backlink ile ilgili makale okurken şöyle bir yazı gözüme çarptı;
    "keywordler için toplam içeriğin %2 sinden fazlası olacak şekilde tekrar edilmemiş olması tavsiye ediliyor. Yani içeriğin en çok %2 keywordlerin kendisi olabilir. Tabii bu sağlıklı bir seo için. yoksa spam yaparak ta üst sıralara çıkarsın".
    Şimdi ben bu yazıdan şunu çıkartıyorum; %98 İçerikle alakası olmayan keywordler kullanmak ! Nedir bu işin aslı?
  • 30-10-2010, 23:50:48
    #2
    a kişisi c işini yapsın

    b kişisi de c işini yapsın

    b kişisinin yazısına a kişisinin keywordunu kasmak yüzde 98lik kısımdır
  • 30-10-2010, 23:58:47
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Olayı böyle düşünürsek kimse kasma yapmaması lazım! Sonucta binlerce keyword mevcut her sitede. Ben şimdi sitemle aynı içerikte olan bir siteye link kasarken onun keywordlerini tek tek incelemem mi gerekiyor yani?
  • 31-10-2010, 01:07:58
    #4
    henry35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Olayı böyle düşünürsek kimse kasma yapmaması lazım! Sonucta binlerce keyword mevcut her sitede. Ben şimdi sitemle aynı içerikte olan bir siteye link kasarken onun keywordlerini tek tek incelemem mi gerekiyor yani?
    gerekmiyor ama googleda başarı için küçük ayrıntılar şart
  • 31-10-2010, 01:27:00
    #5
    Olay makale içerisindeki keyword döngüsü. Yani senin (anlamadığın) örne(k-da)ğinde makale içerisinde 2 kez geçmesi gerektiğini söylemiş. Çok fazla hedef kelime keyword'ü makale içerisinde geçerse spam olarak algılanır.

    Oran makalenin uzunluğuna göre en fazla %6 ( %6'lık kısım 500+ kelimelik makale içindir) olmalı. Normal bir makale için ve en sağlıklısı makale başı, ortası ve sonunda (hedef kelimeye) gelecek şekilde keywordün geçmesidir.

    Eğer yanlış anlamadıysam senin deyiminle " böyle bişey doğru(mu")dur.
  • 31-10-2010, 01:37:47
    #6
    Üyeliği durduruldu
    Kardeş bende makale falan yok ki! Site video sitesi. Tıkla izle olayı yani.