• 04-05-2006, 15:06:39
    #10
    ogame şu an 45 sunucuda çalışıyor.Büyük bir proje ama şunu unutmamak gerek ki ilk başta çok dandik bir oyun oldugu söyleniyor.Programcısı, kullanıcılarından gelen istekler dogrultusunda oyunu şekillendirdi ve bugünkü hale getirdi.Kendin php bilmiyorsan başkasından bu düzeyde bir programcılık beklememen gerek.Bu düzeyde büyük projeler tek kişi ile yapılmaz.
    En azından oyunun senaryosu için belli bir ücret ödemen gerek birine.
    Bence burada en önemli şey oyunun senaryosu.Ogame almış başını gitmiş.Milleti cezbedici yenilikler düşünmen gerek ki gelsin senin sitende oynasınlar.Güzel bir senaryo olursa, ben sana programcı adam bulurum
    2000$ seviyesinde yazacak adam bulunur.1 ayda anahtar teslim eder.
  • 04-05-2006, 15:22:00
    #11
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Şimdilik datacenterda 45 sunuculuk özel bir odam bulunmuyor
    Başlangıç olarak OGame senaryosunu kullanmayı düşünüyorum.Oyuncular siteye alıştıkça değişiklikler yapılacak.
    radmin, eğer programcılar hazır diyorsan, görüştürürsen sevinirim Fakat şöyle bir durum var.Gerekli olduğunda güncelleme ya da güvenlik konusunda isteklerim olduğu zaman, isteklerime cevap verebilecek kişiler tercihimdir.

    Tekliflere,cevaplara,önerilere açığım..