• 05-08-2007, 14:04:10
    #10
    Sevgili Cagatayh;

    ilk olarak bazı şeyler özellikle ticaret ve 2li ilişkiler güvene dayalı olarak sürdürülür. Eğer güven ortamı yoksa, istediğin kadar sözleşme garanti vs olsun, sürdürülemez.

    Senin yapman gereken şu anda; siten eğer yeni ise;
    1 - Bazı şeyleri kendin yap zaman ayırarak,
    2 - Buradan olur başka yerden olur, bulacağın editörlere düşük bütçeli işler yaptır, eğer baktın gördün hoşuna gitmiyor yada seni kandırmaya çalışıyorlar, giden 3 - 5 ( yada her ne kadarsa ) der oturur yenisini arasın. Zaten zamanla göreceksin kimler gelecek kimler geçecek . ( Ajda Pekkan ın dediği gibi )
    3 - Az bütçeli işlerde profosyenel adamları tutamazsın, profosyeneller ile zaman geçtikçe siten olgunlaştıkça çalışabilirsin. Hemen başlangıçta olması için çok iyi bütçelerin olması lazım.
    4 - Bazı şeyleri para ilede çözemezsin zaman lazım, zaten bir işte başarılı olabilmenin ilk şartı irade ve sabır göstermektir.
  • 05-08-2007, 14:17:10
    #11
    Üyeliği durduruldu
    Çağatay bey önceden Chip Dergisinin internet sitesinde yöneticilik yaptım.Birçok makale ve döküman yazdım.Ama teknoloji portalı gibi devamlı güncellenecek bir site düşünüyorsanız bu konuda gerek yeni ürün tanıtımları gerek program anlatımları gerek animasyonlu dersler olsun her türlü katkıyı size yapabilirim.Zaten benim bahsettiğim ve sonradan bazı olumsuzluklardan dolayı açamadığım teknoloji portalını gelir amaçlı değil kendi ve arkadaşlarımın yazılarını yayınlamak ve Türk halkının teknoloji alanında bilgi sahibi olması için açacaktım ama olmadı malesef kader kısmet.Dediğim gibi msne ekleyin bir görüşelim.