Sitemi Kapatmalımıyım?? Acil Yardım Lütfen
40
●3.968
- 22-07-2007, 21:04:47iyi yine mahkeme celbi gelmemişFilm-Arsivi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 22-07-2007, 21:05:00Üyeliği durdurulduUlkemizde "Bilisim Suclari" ile ilgili yasalar yakin zaman icerisinde degisiklige ugrayarak bir cok seyi resmi bir sekilde "suc" olarak niteledi, yapmaniz gereken belirtilen hukuk burosunu arayip sitenizle alakali olan sikayetlerini ogrenmeniz ve kaldirmaniz.
- 22-07-2007, 21:40:14ondan emin değilim. internette verdiğim adres ev adresi ben şuan yazlıkta internet cafedeyim. ayrıca fax filan gerekmez değil mi? ben maili attım tel no su cevap vermiyor yarın arayacağım.Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 22-07-2007, 22:03:51Am-pec bu konuda çok ciddi hiç vakit kaybetmeden arayın avukatlar ile görüşün aslında şöyle bi durumda var eğer adınızda bi takip başlatılıp işleme konsaydı siz 1 ay geçti aradan diyorsunuz şimdiye kadar bişiler olması lazımdı adres farklı diyorsunuz elinize ulaşmasa bile siteniz engellenirdi. Telif hakkı içeren şeyleri kaldırayım diyorsunuz siteniz film üzerine kurulu bi site zaten bi anlamı kalmıyor bence komple kapatın yedeğinizide alıp devam etmek isterseniz başka bi alan adı üzerinden devam edin tavsiyem bu geceden info@ampec.net adresine sitenizi komple kapattığınızı ve gönderdikleri yazının elinize geç ulaştığınızı belirten bi mail yollayın yarinde arayarak durumunuzu açıklayıp neticenin sonucunu öğrenmeniz sağlıklı olur. Bi ay önce bizede aynı yazı geldi telif hakkı içeren şeyleri kaldırdık ve mail yolladık çok şükür ses soluk çıkmadı. İnşallah sizin dumunuzda fazla ileriye gitmen halledilir kolay gelsin.
- 26-07-2007, 02:43:50valla benim siteler 1 ay maksimum uyarı geliyo
hatta bir tanesine açıldıktan sonraki gün gelmişti.
ne ilginç demi
en son hemindirhemizle.com adresime geldi. filmleri kaldırdım
