• 16-07-2010, 11:10:46
    #1
    Arkadaşlar ingilizce bir sitem var ve mail adresime şöyle bir mail gelmiş :
    Hi,
    
    Sorry to bother you, I would like to buy postmaker.com. Please let me know how much is the selling price and I will get back to you as soon as possible.
    
    Thankyou.
    
    Regards,
    Allen
    Bu mail fake mi yoksa gerçekmidir?
  • 16-07-2010, 11:11:43
    #2
    bence tamamen gerçek
  • 16-07-2010, 11:13:20
    #3
    peki sitem için ne kadar ücret istemeliyim ?
    Site adresim : www.postmaker.com
  • 16-07-2010, 11:30:15
    #4
    evet mail çok gerçekci. Tam ihtiyaç sahibi gibi duruyor.
  • 16-07-2010, 11:33:13
    #5
    Gerçekci Gibi Duruyor
  • 16-07-2010, 11:41:00
    #6
    Aradığınız - site: postmaker.com - terimlerini içeren herhangi bir doküman bulunamadı.

    domain adı güzel olduğundan fiyatı en fazla 500 USD olur,
  • 16-07-2010, 12:07:39
    #7
    250-400$ arası bir fiyat çekin ama sonuna PAZARLIK SÜNNETTİR yazın ingilizce
  • 16-07-2010, 12:27:43
    #8
    Site için 400$ istiyorum diye mail göndereceğim. Benim ingilizcem güzel bir cümle kurmak için yeterli değil .

    Bana bir arkadaş zahmet olmassa ingilizce mail hazırlayabilirmi ..
  • 16-07-2010, 19:39:17
    #9
    Parayı PAYPAL'dan mı yoksa başka bir yöntemle almayı düşünüyorsunuz ona göre yazalım ingilizce maili...