alan adı piyasası kimin elinde?
35
●1.013
- 04-07-2010, 15:37:02Üyeliği durdurulduBu denli jenerik isimlere verilecek ücretler ile gireceğiniz sektörde lider olabilirsiniz. bir domain için 10 milyon $ vermek yerine bu sektördeki yerinizi daha düşük maliyet ile kurup alanınızda lider olabilirsiniz. 4 milyon $ oyun.com için verecek kişi oyun sitesi kurmaz sanıyorum.
- 04-07-2010, 15:46:02bundan 2 yıl önce oyun.com / para.com / kitap.com / bir.com / filmizle.com v.b domainleri takip etmiştim bir kaçının isimlerinide biliyordum ama unuttum gerçekten hep benim olmasını istediğim domainler.
Hayırlısı Ne Diyelim...
Büyük İhtimal Şirketler Tarafından Alınacak Domainlerdir. - 04-07-2010, 15:59:46www.muratyıkılmaz.com.tr
Meşhur Murat Yıkılmaz bu sitenin sahibi değil onun yayında bir sitesi yok bildiğim kadarıyla.
Türkiye'de domain işinin efsanesi mehmet kahveci'dir Türkiye'de neredeyse tüm büyük şirketleri .com uzantılısı ona aitti. Hakkında yüzlerce dava olduğu söyleniyor. Bir çok firmaya yüksek fiyatla domain satmış. - 05-07-2010, 01:27:51Sanırım .com.tr olanları uzatmıyor artık o listedeki spor.com.tr'de onda değil.
başka domain toplayanlarda var. sadece 2-3 isimle sınırlı değil. Paranız varsa sizde toplayın.