• 20-06-2007, 19:09:48
    #1
    Merhabalar ,
    demin biri bana bu sitennin adresini göndermıştı bende bılmıyordum tıkladım bir arkadaş sitesi sanırsam davetiye sistemı ile çalışıyor neyse tıkladım , uye olurken normal şeyler nıck vs. aynı anda googleda arattım... Msn şifresinide istiyorlar diye duydum acaba ne amacı ile böyle şeyler istiyorlar anlayamadım acaba bunun kötü şeyler için kullanılması mumkunmu çok güvenilir bir sitemı bu ?
  • 20-06-2007, 19:11:13
    #2
    Misafir
    hi5.com dediğin sitenin Milyonlarca üyesi var.

    Zamanında iyi spam basmıştılar.Sorun yaşayacağını sanmıyorum.
  • 20-06-2007, 19:24:52
    #3
    Üyeliği durduruldu
    ben olsam google bile istese şifreyi yollamam
  • 20-06-2007, 19:26:15
    #4
    Misafir
    tyranid adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ben olsam google bile istese şifreyi yollamam
    ama google istese senin şifrene ulaşabilir.
  • 20-06-2007, 20:26:07
    #5
    Üyeliği durduruldu
    ****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ama google istese senin şifrene ulaşabilir.


    sen yinede verme hi5 e sifre falan gavurlardan bu güne kdr ne fayda geldiki simdi gelsn
  • 20-06-2007, 20:54:46
    #6
    şifren sayesinde listendeki herkese senin adına davetiye gönderiyorlar. şifreni vermende bi sakınca yok başına bişey gelmez ama listendeki herkese mail göndermeleri ve senin adının geçmesi pek hoş olmaz heralde
  • 20-06-2007, 21:04:19
    #7
    Misafir
    kac milyon üyesi var adamın o kadar msn'i çalıp ne yapsın sadece spam mail yollayacak onun için istiyor akıllıca bir tanıtım şekli aslında
  • 20-06-2007, 21:11:22
    #8
    Üyeliği durduruldu
    BlackCode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yonja gibi elit insanları buluşturan, değerli, sosyalleşme ortamlarından birisidir.
    Elit? Hırbo doldu yonja, hala kullanan var mı
  • 20-06-2007, 22:31:19
    #9
    Üyeliği durduruldu
    arkadaşın biri hi5 konusundan negatif rap vermiş ne yaptıysak? canımız sağ olsun