• 20-06-2007, 22:34:19
    #10
    Anarchist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar ,
    demin biri bana bu sitennin adresini göndermıştı bende bılmıyordum tıkladım bir arkadaş sitesi sanırsam davetiye sistemı ile çalışıyor neyse tıkladım , uye olurken normal şeyler nıck vs. aynı anda googleda arattım... Msn şifresinide istiyorlar diye duydum acaba ne amacı ile böyle şeyler istiyorlar anlayamadım acaba bunun kötü şeyler için kullanılması mumkunmu çok güvenilir bir sitemı bu ?

    bu site güvenilirdir ve ayrıca msn şifreni şu işlem için kullanırlar listendeki herkesi hi5.com a davet eder. ama bununda bi çözümü var sadece bu sitede kullanacağın bi mail aç onla üye ol şifresini gönül rahatlığı ile ver ..


    kolay gelsin
  • 20-06-2007, 22:34:34
    #11
    Üyeliği durduruldu
    Şifrene birşey olmaz sadece msndeki mailleri listeliyor sana sonra ordan istediğine davetiye atıyorsun istemezsen atmıyosun.
  • 20-06-2007, 23:26:51
    #12
    Misafir
    tyranid adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arkadaşın biri hi5 konusundan negatif rap vermiş ne yaptıysak? canımız sağ olsun
    hallettim.
  • 20-06-2007, 23:33:07
    #13
    kısacası msn listenizdekilere davetiye yolluyor
  • 21-06-2007, 09:37:50
    #14
    Greyfurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu site güvenilirdir ve ayrıca msn şifreni şu işlem için kullanırlar listendeki herkesi hi5.com a davet eder. ama bununda bi çözümü var sadece bu sitede kullanacağın bi mail aç onla üye ol şifresini gönül rahatlığı ile ver ..


    kolay gelsin
    hayır olmuyor bu olay Başka maili kaul etmıyor eğer başka mailine glemışse..
    Neyse bilgi için çok teşekkür ederım , r10 aileside olmasa ne yapacağız kime soracağız biz bunları