• 18-12-2009, 20:17:21
    #1
    edit........
  • 18-12-2009, 20:21:11
    #2
    anlık görüntü vermek istiyorsun.

    aslında yapılabilir.

    o an ki saate göre bir ayarlama yapıp kalan dk ya ya da geçmiş dk-sn ye ye göre ayarlayıp, videoyu o kısımdan başlatabilir.

    bende merak ediyorum açıkçası. aklıma yattı bu iş
  • 18-12-2009, 20:39:39
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Açıkcası bende Merak Ediyorum
  • 19-12-2009, 19:18:36
    #4
    Hamitcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ya arkadaşlar yokmu bilen gerçekten çok lazım aklımda süper bir fikir var yada şu arkadasımızın dediğini nasıl yaparıs. Yani

    Örneğin yine 10:00 ile 10:10 arasındaki videoda 10:06 da geldiğimizde videonun 10:06 noktasından nasıl baslatabiliriz. Saat kolayda yani saati alırıs fakat videonun örneğin 6. dakkasından nasıl başlatabiliriz.
    Kullanmak istediğiniz platform hangisi?(Linux, Windows)
    Cevap windows ise ve elinizde size ait bir server var ise "microsoft media server" ile çok kolay yapılabilir.
    --
    Cevap linux ise php kullanılarak birkaç önceki mesajda söylendiği gibi zamanlar hesaplanarak istenilen yerden flash ve flv kullanılarak yapılabilir.
    Linux için örnek "xmove.php".
    http://polygeek.com/1423_flex_video-streaming-php-xmoov bu adreste bir miktar açıklama ve php dosyasının örneğini bulabilirsin.
    Bu php dosyasını bende kullandım ama detaylı bilgim yok.
    Windows konusunda daha detaylı açıklama yapabilirim.