• 14-06-2007, 23:25:11
    #10
    Üyeliği durduruldu
    kafkas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    En az bir yıl geçmesini istiyorlar sanırım. Çünkü bir yıllık bilanço istiyorlar... Ama arkadaşlarında dediği gibi hesapta biraz para oldumu her şey çözülür...
    3 yillik sahis firmasiyim . bilancom cok parlak olmayabilir ama yapikredi ile bagim var .. hesabim hareketli .. yapi kredinin yaklasimi nedir fikir ?
  • 15-06-2007, 00:47:43
    #11
    arkadaşlar olay şu; gidiyorsun işletme hesabı açıyorsun. hesabından her ay bankaya göre değişen 2,75 YTL - 7,80 YTL aylık hesap işletim ücreti düşülüyor, yani bankanın kazanc kapılarından biri durumundasınız. bunun yanı sıra pos makinesi talebinde bulunduğunuzda işinizin faaliyetine göre değerlendiriliyor. eğer işinizin faaliyet konusu bilişim ise büyük ihtimalle sorunsuzca verilecektir. ama şu da var, bazı bankalar faaliyet konusuna bakmıyorlar, sadece şart koyuyorlar, "aylık 2000 ytl yi aşmaz ise satışınız 20 ytl hesabınızdan düşülür" gibi.
  • 15-06-2007, 12:59:04
    #12
    Bu konu hakkında bende bişe sormak istiyorum. Mesela ben bir arkadaşlik sitesi açacağim diyelim burda sanal pos kullanmak istiyorum diyelim. Buna sanal pos verirlermi ? Yani Garanti Bankasinin sanal pos başvuru koşullarini okudum. İşte alişveriş sepetinizin çalişabilir durumda olmasi lazim vs diye bişiler yaziyordu. YAni sanal pos almak için illa bir satiş sitemin olmasimi lazim ?
  • 15-06-2007, 13:09:05
    #13
    Şirket Bünyesi altinda Giden herkese kanımca Sanalpos Verilir garanti vermese Ak verir ak vermese yapikredi verir

    bazen Siz istemesiniz. onlar Gönderir.
  • 15-06-2007, 13:57:53
    #14
    Şu anda programlama aşamasında olan büyük bir ilan projem var. burası için sanal pos aldım ve ilgili detayları sitemi kodlayan firmaya verdim. buradaki şartlara göre siteyi yapılandırıyor. Pos makinesi almak kolay, ancak Sanal Pos almak biraz uğraştırıcı. bir çok şartları var. bunlardan en ilginçi "site üzerinde kullanılan LOGO ..vs gibi şeylerin bile firma adına tescil edilmiş olması gerekiyor"
    bakınız;

    2. Sanal POS almak için yapılması gerekenler nelerdir?
    Son güncelleme: 27.02.2007 15:18:52

    2. Sanal POS alma işlemi aslında ek POS işlemidir. Yeniden Üye İşyeri Başvurusu yapmanıza, sözleşme imzalamanıza gerek yoktur. Şubenize başvurun. Şubeniz, sizin adınıza Genel Müdürlüğümüz’e ek Sanal POS talebinde bulunacaktır. Bu talep neticesinde firmanıza yeni bir terminal numarası tanımlanacaktır. Yeni Sanal Pos’unuz için kullanacağınız “kullanıcı adı, şifre” e-mail adresinize gönderilecektir. Ek Sanal POS için de yıllık kullanım ücreti ödemek zorundasınız.



    Sanal POS Başvurusu Değerlendirme Kriterleri
    Son güncelleme: 27.02.2007 15:05:32
    Garanti Bankasına yapacağınız Sanal POS başvurularında internet mağazanız ile ilgili aşağıdaki kriterler üzerinden değerlendirme yapılmakta olup bu kriterlere uymayan firmaların başvuruları kabul edilmemektedir.
    İşyeri site adres(ler)i ne(ler)dir?

    İşyerinin sitesinde ürün kataloğu ve alışveriş sepeti bulunmakta mıdır?

    İşyerinin sitesindeki linkler çalışıyor mu?

    Sitede yer alan logo ve markalar ile ilgili firmanın yetkileri var mıdır?

    İşyerinin web sitesinde tüketici hakları (iade, iptal ve garanti koşulları) konusundaki içerik var mıdır?

    Teslimat'a ilişkin bilgiler yer almakta mıdır?

    İşyeri sitesinde “gizlilik taahhüdü ve güvenlik politikası” var mıdır?

    İşyerinin sitesinde sattığı ürünler Türk kanunlarına uygun mudur? (Örnek vermek gerekirse; *****, kumar, uyuşturucu ve ateşli silah gibi fiziksel dünyada yasak olan tüm ürünlerin satışı Türk Kanunları’na göre özel hükümlere tabidir.)

    İşyeri sattığı ürünlere ilişkin tam açıklamaları sitesine koymuş mudur? (Örnek; 120 voltluk bir ürünü Avrupa’dan alan bir kişi ürünü teslim aldığında itiraz edecektir.)

    İşyeri adı, adresi, telefon ve faks numarası ile e-mail adres(ler)i sitede yar almakta mıdır?

    İşyeri birden fazla sitesinde aynı Sanal POS ile satış yapacak mıdır?

    İşyeri döviz ile satış yapacak mıdır? Yapacaksa satış kuru nedir? Örnek; Türkiye’de USD ile satış yapan birinin TL’ye dönüşümler sonucunda kart sahibi ekstresine farklı tutarlar gideceğini bilmesi ve kart sahibine gerekli uyarıları yapması gerekmektedir.

    Döviz üzerinden satış yapacak işyeri müşterilerine TL olarak fiyat göstermekte midir?



    Siteniz yukarıdaki şartlardan herhangi birine uymuyorsa eksiklikleri tamamlamak üzere bu sayfaya yönlendirileceksiniz.
    Lütfen yukarıdaki maddeleri dikkatlice okuyup bu koşulları yerine getirmek için gereken tüm düzeltmeleri yapınız ve şubeniz aracılığıyla yeniden başvurunuz.


    Nasıl Başvurulur?
    Son güncelleme: 27.02.2007 14:58:57
    Garanti Sanal POS hizmetine başvurmak son derece kolay!
    Şubenin tüzel müşterisi iseniz
    Üye İşyerimiz olmanız gerekmekte.

    1. Üye işyeri olmak için gereken belgeler:

    Üye İşyeri Başvuru Formu
    Üye İşyeri Sözleşmesi

    2. Üye İşyerimiz iseniz gerekenler:

    Elektronik Ticaret Sözleşmesi

    Şubenin tüzel müşterisi değilseniz
    1. Hesap açmak için gerekenler:

    Bankacılık Hizmetleri Sözleşmesi
    Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
    İmza Sirküleri
    Vergi Levhası Fotokopisi
    Kira Kontratı, Tapu

    2. Üye İşyeri olmak için gerekenler

    Üye İşyeri Başvuru Formu
    Üye İşyeri Sözleşmesi
    Garanti Sanal POS için gereken Elektronik Ticaret Sözleşmesi
    Yıllık Kullanım Ücreti olan 150 USD + %5 BSMV = 157 USD hesabınızdan otomatik olarak çekilecektir.
    Başvuru nasıl sonuçlanacak?
    1. Başvurunuz Garanti Bankası tarafından yaklaşık 7-15 gün içinde onaylanır. Onaylanma sürecinde alışveriş sitenizin çalışan hali Garanti Bankası'nca kontrol edilecektir. Başvurunuz öncesinde sitenizin alışveriş sepeti uygulamasının tamamlanmış olması ve sitenizin kontrol amaçlı gezilebilir duruma gelmiş olması gerekmektedir.
    2. Bu onayın ardından Sanal POS hesabınız tanımlanır.
    3. Tanım yapılır yapılmaz bildirmiş olduğunuz e-mail adresiniz ve telefon numaranız üzerinden sizinle irtibata geçilecek ve gerekli bilgiler size iletilecektir.
    4. Tanımlanan kullanıcı adını ve şifreyi kullanarak Garanti Bankası Sanal POS sayfalarına giriş yaparak gerekli teknik bilgi ve yazılımları indirebilirsiniz.
    5. İndirdiğiniz yazılımları sunucunuza kurduktan sonra işlem geçirmeye başlayabilirsiniz. Bu etap, sisteminiz ile gerçekleştirmek istediğiniz entegrasyonun boyutlarına göre 15-20 dakikadan 4-5 saate kadar sürebilir.
    detaylı bilgi BURADA
  • 15-06-2007, 14:40:43
    #15
    Üyeliği durduruldu
    bu ay bir ticari site için sanal pos alacağım , tabi şahıs firma adam akıllı olursam