• 23-11-2009, 20:27:31
    #10
    Üyeliği durduruldu
    bugün ben 1mbps ye geçtim 8mbps den hiç bi farkı yok valla tam bi rezillikdi benim için 8mbps baglantının gidip gelmesinden darlandım şimdi gayet güzel
  • 25-11-2009, 01:53:53
    #11
    Üyeliği durduruldu
    Arkadasim ay sonu fatura kesiliyor tam tarihini bilmiyorum acikcasi bildigim bu bilgide en son bize dedikleri tarihini unutmusum simdi sallamis olmiyayim ama ayin hangi gunu degistirme talebi gonderirsen gonder fatura kesim tarihinden sonra gecmis olursun bu sebeple 2 paketide odemezsin, ben kendi pakedimi degistirdim eskiden dilekce veriliyordu simdi oda yok sitede bir sistem yapmislar cok basit sekilde degistirebilirsin.

    burdan sag menude Online İşlem Merkezi var ona tikla oyle bir sifren yoksa sifre edinme talimatlarini yerine getir ve giris yap o panelden degisiklik yapabilirsin.

    Bu konuda herhangi bir sorun olursa burdan sorabilirsin.
  • 27-11-2009, 13:41:13
    #12
    2 günce once tarifeyi değiştirdim 1limitsiz olarak, yeni tarife ne zaman geçerli olmaya başlar.
  • 27-11-2009, 23:33:55
    #13
    helperman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba

    Dostum geçen ay 4 gb limitli den 1 mbit sınırsıza geçtim. Online işlemler kısmından tarife değişikliği yapabilirsin.

    Yalnız tarife değişikliğini ayın son günü geçmelisin yoksa 1mbit sınırsız ücreti yani 45 tl hem de 29 tl olan 4 gb paketini ödemek zorundasın.
    O mağdurlardan biri benim, 4 sene adsl kullandım 1 kere kotayı aştım, son 2 aydır 10 gb kota gidiyor, aynı işler aynı siteler, ama yapcak birşey yok bende 15gb hız kotalı sınırsıza geçtim geçerkende geçirdiler 2 fatura + kota aşımını keşke imkanım olsaydı da birinet veya superadsle geçebilseydim, ilk abonelik ücreti gebe bırakıyor bizi.
  • 02-12-2009, 10:13:52
    #14
    Ben NetLimitsiz paketini kullanıyorum. 49 Tl sabit ücret ve şu ana kadar da bir problem yaşamadım. Normalde paket değişikliğini 444 0 375i arayıp talep ettiğinde bir problem olmazsa en geç 1 saat içinde yapıyorlar. Aylık 15 Gb indirme sınırına ulaşana kadar 8 Mbps den 15 Gb dan sonra ise 512 Kbps den indirme yapabiliyorsunuz. Ki zaten 15 Gb i ancak sürekli film vs indirirseniz geçersiniz. Oda benim geçerli yapmadığım bir olay olduğundan bana çok avantajlı geliyor bu paket.