• 25-09-2009, 06:22:34
    #1
    Arkadaşlar az önce sayyacta gördüm google tarayıcısı ile biri girmiş. normalda sayyac.com botları vermiyordu bu bir botmu yoksa googlenin bir elamanı siteyi incelemeyemi girdi kafama takıldı. bir sormak istedim.

  • 25-09-2009, 06:28:15
    #2
    Üyeliği durduruldu
    edit yok ya bu google botu
  • 25-09-2009, 06:34:32
    #3
    Üyeliği durduruldu
    edit : google botu o

    Whois record for 66.249.71.69

    crawl-66-249-71-69.googlebot.com
  • 25-09-2009, 06:40:03
    #4
    Demek Sayyaç yanlış vermiş olabilir
  • 25-09-2009, 11:16:23
    #5
    evet google bot mountain view olduguna göre
  • 25-09-2009, 20:09:28
    #6
    Bottur evet sayyac yanlışlık yapmıştır.
  • 25-09-2009, 20:14:04
    #7
    O Burda! ...

    Google Botunuda sayar oldu sayyaç..
  • 25-09-2009, 20:15:55
    #8
    tavsiyem , bunu önemsemenizdir,

    sayyac yanlış bir şey yapmıyor, çoğu site aynı şeyden muzdarip(yani türkçesi şikayetçi)
    Safak_Sebastian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bottur evet sayyac yanlışlık yapmıştır.
    birileri fena şekilde SPAM yapıyor, benden söylemesi
  • 25-09-2009, 20:22:48
    #9
    benikaydet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    tavsiyem , bunu önemsemenizdir,

    sayyac yanlış bir şey yapmıyor, çoğu site aynı şeyden muzdarip(yani türkçesi şikayetçi)

    birileri fena şekilde SPAM yapıyor, benden söylemesi
    Hocam dün ilk aklıma o geldi zaten. biri mutlaka şikayet etti gelip kontrol ettiler. falan ama normal yeni açılmış bir blog sitesi neden şikayet olsun dedim sakıncalı bişeyde yok. ama bakalım belli olur ne olduğu kötü şeyler olmasında.