ARkadaşlar öncelikle konu başlığına bakıp yargısız infaz yapmadan sonuna kadar okumanızı rica ediyorum. W-arez kullanımını savunmuyorum yani baştan söyliyim.
Olay şudur;
1 yıl önce bi siteden bi tema indirdim ***** olduğunu bilmiyordum tabi sitemde 1 yıldır kullanıyorum. 15 gün önce ise tema değiştirmeye karar verdim ve vbskinworksda güzel temalar vardı 1 tanesi çok hoşuma gitti satın almaya karar verdim. ( kullandığım temayıda orda gördüm ***** olduğunu o an anladım )
Herneyse ödemeyi yaptım beklemeye başladım. 24 saati geçti hareket yok ticket açtım.
2-3 saat sonra siparişim suspend oldu ve ticketa cevap geldi.
Gelen cevapta özetle mevcut temamın ***** olduğunu silmemi istedi ve paramın geri gönderileceğini bana tema satışı yapmayacaklarını falan söyledi. Durumu anlatmama rağmen kesinlikle satmayacağız türü şeyler söyledi.
Bende tema lisansını verin mevcut temayı silip yeni lisanslı temayı kuracağım zaten dedim. O temanın parayla satılan bir tema olduğunu bilmediğimi söyledim. Ve zaten lisans almak istememinde iyi niyetimin bir göstergesi olduğunu, w-arez kullanmayı seven biri olsam o temanında w-arezini kullanırdım dedim.
Kabul etmediler. Israrla mevut temayı silmemi istediler.
Sonuç olarak ben mevcut temayı kaldırıp şansımı denemek istedim. Kaldırıp ticket açtım. Paramı iade ettiler paypala ben de daha sonra yeni bir siparişle temayı tekrar satın almak istedim ve ticket açtım. Sitemde ***** herhangi birşey bulunmadığını siparişimi onaylamalarını rica ettim.
Fakat son siparişimde de paramı iade edip siparişi suspendlediler.
Şimdi olay illa o temayımı kullanacaksın değil. Parasını verip almak istiyorum vermiyorlar ve gerçekten ilk kullandığım temanın w-arez olduğunu bilmiyordum. Zaten dediğim gibi w-arez kullanacak olsam satın almak istediğim temada w-arezde.
Sormak istediğim şey. Ben bu temayı w-arezden indirip kullansam, bu adamlarda siteme muhtemelen daha sonra belli aralıklarla bakacaklardır. Herhangi bir yaptırımları olabilirmi bu konuda ? Çünkü gerçekten çok gıcık oldum vbulletin bile bu tür durumlarda ya lisans alın ya silin diyor. Kaldıki tüm sitelerimin vbulletin ve vbseo lisansı bile vardır. 20 dolardan kaçacak değilim bir tema için ama adamlar inat ettiler. Bu yüzden bende bu temayı kullanmak istiyorum. Sizce adamlar örnek veriyorum 15 gün sonra baktıklarında bu temayı sitemde görürlerse herhangi bir yaptırım uygulayabilirlermi ?
Vbskinworks temaları w-arez kullanım
1
●330
Onlarca Premium wp teması, joomla teması internette geziyor, ne siteler görüyoruz, ama hepsi işleyişine devam edebiliyor. Ben bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.