A domainini X domaine yönlendirmeye çalıştığım zaman yönlendirme oluyor fakat SSL sertifikası olmasına rağmen yönlendirme yaptığım sitede SSL sertifikası yok hatası alıyorum.
Bu sorunu nasıl giderebileceğim hakkında fikri olan var mı?
Domain Yönlendirmede SSL sorunu
8
●80
- 04-08-2025, 14:36:50DNS tam oturdu mu hocam?
ssl cache tutuyor bir de gizliden veya farklı tarayıcıdan bakın - 04-08-2025, 14:38:432 gün bekledim hocam, DNS'ler otursun diye. Gizli sekmeden baktığım zaman cache'de öyle bir problem yaşadım zaten.bostanci96 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çözemedim bir türlü aradaki sorunu. - 04-08-2025, 14:41:12Yönlendirmeler tamam ise cpanel üzerinden ssl i yeniden yükleyebilirsiniz.muarif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Veya sunucu firmasına ticket açın onlar hallederler yeniden yüklemeyi. muhtemelen sorun kalmayacaktır - 04-08-2025, 14:42:28Hocam bazen www. olarak girince ssl olmuyor. Ancak direk domain olarak girince ssl oluyor.
Aynı şekilde https olarak girince oluyor ancak http'de olmuyor yönlendirme ayarlarına bakın ve bu varyasyonları deneyin. hepsini tek link yapın örnek https://ccc.com (Https olsun ve www. olmasın) - 04-08-2025, 14:43:07Yönlendirme oturmadan SSL kurulmaz. Cloudflare üzerinden proxy modu açıkken de hosting üzerinden ssl kuramazsın.
- 04-08-2025, 22:09:23site mevcutta SSL ile çalışan .com.tr domain.RakipsizHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben .com.tr olan domaini güncel olarak kurulan yeni siteye .com'a yönlendirmeye çalışıyorum.
Her ikisinde de ayrı ayrı SSL mevcut fakat yönlendirme yaparken HTTPS:// olarak yapmama rağmen SSL sorunu yaşıyorum.
Cloudflare kurulu değil sitelerde.
