iha aradı dava edecekmiş yardım
50
●3.280
- 09-09-2009, 14:50:22Üyeliği durdurulduKomik olmayın, kişisel olarak ses kayıt cihazları, kamera ve telefon kayıtlarınız bir işe yaramaz, bunlar mahkemelerde delil olarak da sayılmazlar.ZorbAA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diyorsunuz ki tehditçilik suç, ama siz de tehdit edin. Akıl veriyorsunuz madem de? Önce kendiniz akıllansanız?
Ödemeyi babasının hayrına yapmayacak ya yapan adam, bunun karşılığında resmi bir belge tabiki alıcak. Yani dava filan açamazlar.
Cahil ile sakın latife etme. Dili zehirli olduğundan gönlünü yaralar. - 09-09-2009, 15:04:12Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Resmi mevzuatta haber sitesi işi yapan adamlar haber çalamazlar. Seni korkutmuşlar diyen arkadaşlara da şöyle bişey demek istiyorum o adamların işi haber. kameramana yazara ofise bi sürü yere o senin 2 parafraf caldıgın yazı için para harcıyolar tabiki dava acmaya hakları var. Oldu babam sen hırsızlık yap çal haberi seni korkutmuşlar de. Dava açma hakkı var açarsa da büyük bi ceza yersin haberin olsun.
- 09-09-2009, 17:23:23Neden korkuyorsunki adamlarin sikayeti ciddi olmadigi konusmalarindan belli
1. Siteyi kapatman yanlis
2. Sadece icerigi silseydin yeterli olurdu
3. icerigi kaldirdigin an o is orda bitmistir o seni aradiktan sonra beni rahatsiz etmeyin yoksa ben sizi sikayet ederim felan derdim ben, cünki icerik kalkmis baska ne yapabilirsinki