• 16-02-2025, 20:44:58
    #1
    Arkadaşlar merhaba. Elimizdeki bir html template i Cursora verdiğimizde onun üzerinden çalışma yaptırabiliyormuyuz. Eğer yapabiliyorsak birisi anydesk ile gösterebilir mi
  • 16-02-2025, 21:00:39
    #2
    Çalışmaya göre değişir, işin içine backend girerse projenin büyümesine göre zorlaşır. Sadece frontend tarafında ise, kod kirliliği yaratabilir. Bunun için cursorrules oluşturun diyorlar fakat ya ben beceremedim ya da iyi performans vermiyor.

    Sonuç olarak: Evet, frontend çalışma yaptırabilirsiniz.
    İlgili klasörü cursor'da açın > ayarlardan features kısmına gelip klasörü indexle butonuna tıklayın > ctrl+L ile ai tool'u açın. Composer sekmesine gelin, agent moda tıklayın ve dosyaları ince diye bir promt verin. Sonrasında dilediğiniz değişikliklerden bahsedebilirsiniz.
  • 16-02-2025, 23:24:26
    #3
    TuruncuMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar merhaba. Elimizdeki bir html template i Cursora verdiğimizde onun üzerinden çalışma yaptırabiliyormuyuz. Eğer yapabiliyorsak birisi anydesk ile gösterebilir mi
    çağıracağın dosyayı @ işareti ile çağır.Kesin bilgiler ver önce onay almasını söyle.Örneğin tasarımdan bahsetmezsen tasarımı değiştiriyor.Ben şu şekilde yapıyorum

    Header bölümüne menü oluştur, bu menüyü oluşturuken @index.html tasarımını bozma,ana yapıyı bozma dosya oluşturmadan önce bana sor,işlem yapmadan önce bana sor.