• 24-07-2009, 17:57:45
    #1
    Arkadaşlar,
    Birkaç gün önce godaddy'ye bir domain taşımak için gerekli aşamaları yaptım, en son aşamada parayı da ödedim onlarda bana transaction ID ve security code verdiler bunları " begin transfer " yazan yere girecekmişiz ancak giriş yapmama rağmen transaction code hatalı diyor.
    Dedim bana tekrar yollayın transaction kodunu tarfi etmişler panelde pending domain transferden tekrar iste falan. İyi güzel abilerde pending domain transfer boş ki ?
    Adamlara bunları anlattım gittim prnt screen alıp onlarıda gösterdim, üstüne üstün kredi kartımdan çekilen parayıda gösterdim. Son aşamaya kadar gelmiştim zaten. Kaç gündür oyalıyorlar. Ne yapmak lazım ?
    Bu konuda yardımcı olmak isteyen/ bilen kişi varsa bana ulaşabilir mi ?
    Teşekkürler.
  • 24-07-2009, 19:36:15
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    ben 3 hafta uğraştım natro yüzünden.
    taşıma işlemini başlatıyorsun sana mail geliyor mailde sana özel bir kod birde adres veriyorlar.
    adrese giriyorsun mailde gelen kodu giriyorsun sonra domain adı çıkıyor karşına.
    sonra domain AUTH kodu için yer çıkıyor domaini nereden kaydettiysen orasıyla iletişime geçip
    AUTH kodunu alıyorsun oraya giriyorsun
    ve domainin bulunduğu firmayada bir bilgilendirme yap domain taşıma işlemi başlattım diye yoksa başın yanar

    ben sana burada taşıma işlemini anlattım (:
    sanırım her yerde böyle ben TUCOWS'a taşımıştım.