• 28-12-2005, 22:08:20
    #1
    Arkadaşlar size kisaca biseyleri göstercem lütfen sizce kim haklı Burdan bir webmaster arkadaşımız çok akıllı kendisi aramızda geçen diyalog.Burda kim oldugumu bilmiyor bu arada.

    Mailime gelen mesaj :
    Gönderen: Melih Dinar
    E-Mail: melihdinar@hotmail.com
    Mesaj: Merhaba.
    İsterseniz birlikte calısabiliriz.
    www.tambenlik.com |

    Benimde benlik.net sitem var yeni açıldı.Sitesine girdim bi java var site boş Arkadaşa mail attim Dedimki Ortal çalışma yapalim ama hangi konuda ? Eğer sohbet konusu ise serverimi değiştirmeyi düşünmüyorum yazdım.

    Gelen mail :
    Merhaba..
    İsterseniz eger ben sizin Bannerinizi sitemin en üstünde görünür
    bir sekilde
    yayınlayım. Sizde Tambenlik.com'a sitenizde popup acın. Siteniz
    acıldıgında
    tambenlik.com'da acılsın.
    www.elmaliseker.com | www.tambenlik.com

    İyi günler..


    Benim sitem hem içerikli hem 1000tekilli günde adam ne yazmış Resmen beni aptal yerine koymaya çalışıyor. Güzelce enayi olmadıgımı Bü şekilde hiçbir yere varamiyacagını ve 30+ site sahibi oldugumu sitem hakkında bilgileri yolladım.

    Gelen Mail :
    O kadar siteye sahip oldugunuzu yazıyorsunuz. Üstelik hakarette
    bulunmaya
    calısıyorsunuz. Siz bu sekilde hic bir yere gidemezsiniz.
    Bir teklif yapıldıysa karsılıgı adam gibi verilir. Gerekirse
    ücretli bir
    sekilde calısılırdı...
    İşi ögrenmeye devam edin !

    Şimdi küfür etmem ben işim olmaz. Adama mail de yazamam simdi adam resmen Aptal numarasi yapiyor dicem degil harbiden öyle Birde sanki ben suçluyum gibi mail atıyor. Bu forumda takılıyor isterimki mesajlarını bir daha okusun Ben yeterince şey ogrendim Elbetteki öğrenmem gereken şeyler de var Zamanla öğreniriz. Ama kendisinin bu aptal yada aptal numarası yapmasından vazgeçsin.
  • 28-12-2005, 22:21:35
    #2
    Hiçbirşey anlamadım. Cümleler bu kadar devrik olabilir. Önce düzgün bir Türkçe kullanmanızı öneririm.
  • 28-12-2005, 22:57:17
    #3
    bende sizin neyi anlamadığınızı anlamadım

    elemanın biri gelmiş KOS a demişki sen sitenden bana pop aç bende senin bannerini koyim.
    KOS da anlatmış kendi sitesinini daha çok hiti olduğunu ve diğer sitelerindne bahsetmiş..
    daha sonra eleman KOS a doğru düzgün söyleyebilrisin niye hakaret ediosun fln demiş..
    KOS da mailleri buraya yazmış o kişinini kendisini bilmesi için..


  • 28-12-2005, 23:37:17
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Yaşam sırlarla doludur Tıpkı bu konu gibi
  • 29-12-2005, 00:43:02
    #5
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    gğnde on kişid ebana geliyor anlamıyrum sonuçta bu bir emek ve çalışma ürünü.. Adama alexa yı gösteriyorum hiçbir şekilde yer ahi almamış hayır diyor benim sitemin 10 bin tekili var.. Alexa sahte bir firma..
  • 29-12-2005, 21:43:05
    #6
    Üyeliği durduruldu
    KoS sen onu boşver.. gel ben sana başka bi teklifte bulunayım

    Mesela bi biskrem versem benim bannerimi yayınlarmısın?
  • 29-12-2005, 22:07:06
    #7
    SaTuRN adlı üyeden alıntı:
    Mesela bi biskrem versem benim bannerimi yayınlarmısın?
    Yanında mı?
  • 29-12-2005, 22:27:47
    #8
    insanoğLu bu nerde ne zaman ne tekLifinde buLuncağı beLLi oLmuyo
  • 29-12-2005, 22:30:14
    #9
    Üyeliği durduruldu
    KoS hiç uğraşma küfür et böyle adamlar yüzünden insanların dürüst kişilere karşı bile güvenleri sarsılıyor internet aleminde Keriz var karşısında pop up a banner Hemde sitelerin arasındaki fark dağlar gibi