• 13-02-2024, 15:07:06
    #1
    Yaklaşık 2 ay önce 6 milyon dolarık başarımı paylaşmıştım çoğu kişi buna inanmamıştı! Şimdi 10 milyon dolarlık başarımı sizlerle paylaşıyorum! Aşağıdakı konudan eski konumu detaylı inceleye bilirsiniz.
    Son 2 ayda normal uyku bile uyumadan başarı üzerine başarı getirmeye çalıştım ve gerçekten hedeflediğim rakama ulaştım! Bunu yapmak imkansız nede çok zor değil! İsteyen araştıran her kes yapa bilir. Yeterki sıkılmadan bıkmadan araştırın buda size motivasyon olsun.

    Sektöre sıfırdan başlamak isteyen kişiler bana özelden yaza bilir. Bu işe başlamak için 500 dolar bütçeniz olması gerekiyor.


    6 milyon dolarlık konum.
    https://www.r10.net/webmaster-genel-...l-ulastim.html

    Ekran görüntüsü linki - https://i.hizliresim.com/1qrajvd.png
  • Kabul Edilen Cevap
    • 10 Beğeni
      Forumda ciddi bir vizyon eksikliği var. Bu böyle değildi fakat forumdakiler hayal güçlerini kaybettiler.

      Garip garip insanlar türedi, eski üye olanlarda bozuldu o yeni üyelere kapıldılar. Cahil bir varoluşun içerisinde sürükleniyorlar.

      Siz yapamadınız diye, bunlar yapılmıyor anlamına gelmez bu bir.

      İkincisi, bu adam eğitim veya seminer satmıyor. İşe girmeniz için 500 dolar civarı para lazım demiş.

      Bilmediğiniz işin yorumunu nasıl yaparsınız aklım almıyor.

      Şahsen tanımam Vortban'ı , o da beni tanımaz. Forumda bir kaç tane kazanç konusu açtıktan sonra ekibimle birlikte kim olduğunu araştırdık. Arkadaşlara ilettim, bir dolandrcılık vakası mı yoksa farklı bir şey mi var diye, r10 da ki tüm mesajlarını tek tek incelediler.

      Bu şahıs bundan bir kaç yıl önce bir sektör keşfediyor, sektörü keşfettiği zaman buraya konu açıp '' bu işi bilenler veya yapanlar var mı '' tarzı mesajlar atıyor. İşi öğrenmeye çalışıyor, forumdan 1 kişinin yardımı olması lazım o zamanlar. Sonrasında işe giriyor deniyor, zarar ediyor kar ediyor derken önce iş kolu farklı durumdayken zamanla farklı yöne evriliyor. Sonrasında bir iki konu daha açıyor, bulunduğu sektörde farklı kaynaklar olduğunu söylüyorlar bu forumda ona. Sonrasında kendisi bu uzun süreç içerisinde işi büyütüyor.

      İş yurtdışından özellikle ABD olmak kaydı ile copart araç ihale sitesi üzerinden uygun fiyatlara araç alıp satmak. Bunu da Türkiye'de yapamazsınız. Kişi bu yüzden Gürcistan'a araçları getirtmeye başlıyor. Fakat araç al-sat arasında ki kar değişkenlikleri farklı olduğu için daha garanti oynaması lazım.

      Bu sefer getirdiği araçları sanayide parçalarına ayırarak yedek parçalar halinde satışını gerçekleştiriyor. Aynı sitenin ( Copart ) Avrupa versiyonu da var. Bir mesajında Avrupa da ki site ile de çalıştığını söylemiş.

      Yani siz ihale yoluyla, hasarlı veya hasarsız, piyasa durumuna ve fiyatına göre araç alıyorsunuz.

      Copart aynı zamanda size shipping için alternatifler sunuyor. Araç getirip yedek parça halinde yurt dışında satış yapıyorsunuz. Başka ülkelerin gümrük kanunları farklı. Gürcistan gümrük vergisi hesaplama için resmi gümrük sitesine girip bakarsınız.
      Araç fiyatlarına bakarsınız, araç getirme fiyatları bir süre sonra çoklu siparişlerde çok düşük fiyatlara dank geliyor.

      Adam da burada size diyor ki '' 10 milyon dolarlık araç cirosuna ulaştım '' Yani 10 milyon dolarlık araç almış.

      Şimdi ben 10 bin dolara araç alsam, 1000 dolar kar etsem,
      Sonra 7 bine alsam , 500 dolar kar etsem, toplamda araç cirom 17.500 Dolar olur. Kazancım 1500 dolar olur. Arada para kaybedeceklerim olacak ya da az kazandıklarım ya da daha fazla kazandıklarım.

      Ben şimdi yukarıda ki örnekte 1500 dolar kar ettim ama cirom 17500 dolar.

      Adam bunu anlatıyor, hayatında ciro ne demek bilmeyen insanlar gelmiş

      '' Senin 300 milyon TL paran mı var ?'' diye soruyor
      '' 300 Milyon TL paran var bu sitenin her yerine reklam ver '' diyen mi ararsın , '' 10 milyon doların var 500 dolara eğitim mi satılır '' diyen var.

      Bu vizyonsuzluk nereden geliyor gerçekten şaşırıyorum.

      Adamın eğitim sattığı yok, adamın 10 milyon doları yok.

      10 milyon dolar CİROluk iş yapmış, bu başarıya nasıl ulaştım diye konu açmış. Satış konusu değil bir şey değil.

      Bu tür ihalelerden araç almak için haliyle 500 dolar 1000 dolar paraya ihtiyacınız oluyor, işe başlamak için bu kadar para lazım demiş.

      Gerçekten bu forum artık fikir beyan etme konusunda sınırları zorluyor.

      Herkesin fikri var. Herkesin fikri tabii ki olabilir ama bunların bilgisi olmadığı halde fikri var. Üzerine bir de kendi fikirlerini doğru kabul edip burada insan linçliyorlar.
  • 13-02-2024, 15:09:18
    #2
    We ❤ Instagram
    Başarılar hocam
  • 13-02-2024, 15:09:29
    #3
    🔥%100 WP Optimizasyon🔥
    Şuan ortalama 300 milyon TL'niz mi var yani?
  • 13-02-2024, 15:12:08
    #4
    öncelikle başarılarınızın devamanı dilerim bu kazancı internet üzerinden araç satışı ile mi sağladınız ? onu merak ettim bide 500USD ile başlayabilirsiniz demişsiniz bunu nereye ve kime ödüyorsunuz
  • 13-02-2024, 15:13:23
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Başarılar ama bu kadar para kazanan biririn burada konu açıp insanlara göstermesi ilginç
    çamoluk otomotiv
  • 13-02-2024, 15:14:38
    #6
    TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şuan ortalama 300.000 milyon TL'niz mi var yani?
    saybi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Başarılar ama bu kadar para kazanan biririn burada konu insanlara göstermesi ilginç
    Resimdeki yapılan toplam ciro.
  • 13-02-2024, 15:15:53
    #7
    Bu tür konular bana gerçekçi gelmiyor açıkçası o kadar paran var buraya gelip sizde yapın mı diyosun 500usd diye girip bağlantı lazım dil lazım tecrübe lazım vb şeyler ortaya çıkabilir diye düşünüyorum sonuçta basit olsa herkes yapar
  • 13-02-2024, 15:15:54
    #8
    Bir an e-book satışı sandım
  • 13-02-2024, 15:19:18
    #9
    Turuvolyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu tür konular bana gerçekçi gelmiyor açıkçası o kadar paran var buraya gelip sizde yapın mı diyosun 500usd diye girip bağlantı lazım dil lazım tecrübe lazım vb şeyler ortaya çıkabilir diye düşünüyorum sonuçta basit olsa herkes yapar
    Haklısınız gözünüz o kadar boş konular gördüki buna inanmakta zorluk çekiyorsunuz.