Almamanızı tavsiye ediyorum, backlinksiz de çok hızlı hit alınıyor boşuna paranızı harcamayın arkadaşlar. artık google algoritması değişti, bakmıyorlar backlinklere çünkü onlarda sizin parayla aldığınızı biliyo backlinki hatta 1995 yılından beri farkındalar. uyanın biraz
Backlink, bir web sitesinden başka bir web sitesine yapılan bir bağlantıdır. Backlink'ler, SEO açısından önemlidir çünkü arama motorları, bir sitenin diğer sitelerden alınan kaliteli bağlantılar aracılığıyla daha güvenilir ve değerli olduğunu düşünür.
Anlamacağını anladığım için resimli olarak aşağı bırakıyorum
Forumun kitleye bayılıyorum ya. Evet hocam bu kadar insan kaliteli backlink ararken salağız doğrudur. Artık neredeyse her konuyu troll görmeye başladım.
Google ne diyorsa tersini yapa yapa milyonlar kazandık, kazandırdık. Backlinksiz hiçbir olay olmaz olamaz bunu artık anlamalıyız.
Backlinklerin temel amacını, mantığını bilmediğiniz için tabii ki de bir verim alamayacaksınız.
Kaliteli, sitenizle alakalı ve size trafik kaynağı oluşturabilecek bağlantılar almadığınız sürece,
Yorum backlink basıp kalitesiz bağlantılardan ümit beklediğiniz sürece,
Beş para etmez kalitesiz web sitelerine backlink basarak sonuç beklediğiniz sürece
Herhangi bir sonuç alamayacaksınız.
Aynen aynen sadece siz biliyorsunuz. Backlinklerin hit dışında bir faydası yok artık. Önce pagerank gitti şimdi seo kriterleri gitti siz masal anlatmaya devam edin. Yapay zeka yakında web sitelerin çoğunu çöplüğe çevirecek zaten ne seo kalacak ne backlink
Backlink genel bir tanımlamadır. Sosyal medyada paylaştığın link de backlink. O zaman Twitter'da da boşuna paylaşmayın. Tespit çok genel olmuş. Eğer paylaşılan linkinizde tıklama olup da size hit geliyorsa backlink fayda eder. Hit gelmiyorsa çok kısıtlıdır faydası. Seo Paketi satanların en azından belli bir hit artışı garantisi vermesi gerek deseniz ama anlardım.
Backlink etkili ama HİT GETİRMEYEN backlink olayı hikaye... Şehir efsanesi... %100 kalıbımı basarım... Herkesin ağzında sakız olmuş ama BACKLİNK etkisini emin olun Google öyle ölçmüyor.
Google en azından tr sonuçlarda sapittigi için herkesin dediği aslında doğru. Zira backlink almadan yuzbinlerce icerk basarak sadece 5 günde 1 milyon hit alan da var forumda hem de bir haftalık domain ve Çöp içerikle. 15 konuyla backlinksiz günde 30k hit alan da var. Ayrıca backlink basarak çöp siteyi hitlendiren de var hitli sitesine backlink alarak 0 hitlere düşüren de var. Meksikalı dan hintliye rusdan vietnamliya kadar dünyadaki spam site yapanlar site dilini tr yapıyor siteyi Türkçe yapıyor hiti de hem Türkiye'den hem de dünyadan alıyor. Herkese söylüyorum olmaz diye bir şey yok dünyada dogmatik bilgilerimizi bir kenara koyalım. Fikirlerimizi ileri sürerken karşımızdakini kırmadan yapmalıyız.
Aynen aynen sadece siz biliyorsunuz. Backlinklerin hit dışında bir faydası yok artık. Önce pagerank gitti şimdi seo kriterleri gitti siz masal anlatmaya devam edin. Yapay zeka yakında web sitelerin çoğunu çöplüğe çevirecek zaten ne seo kalacak ne backlink
Madem cehalet içerisindesiniz, bilginizin bir kaynağı ve mantığı olmadan ithamlarda bulunmayın.
İyi forumlar.
Çok önemli bir kelimede sadece backlinkle ilk sayfaya geldi site. Yani backlink etkili. Ama gözlemlediğim birşey var, backlinksiz de çıkabibliyor siteler.