• 23-12-2005, 19:34:28
    #1
    Üyeliği durduruldu
    selam bana bir mail gelmiş,
    "Sitenizi, hizmetlerinizi, kampanyalarınızı efektif olarak duyurabilmeniz için size 10.000 adet reklam kutusu tahsis ettik.

    Bu kutular 5 sene boyunca sizin kontrolünüzde olacak, siz dilediğiniz zaman dilediğiniz değişikliği kutularınız üzerinde uygulayabileceksiniz.

    180 adet kutu şimdiden dolduruldu bile, kalan 9820 kutu için lütfen acele edin."

    vs.vs onbinkutu diye bi site,
    Yesil-kart.com - Greencard Basvuru Merkezi <partner@yesil-kart.com> adresinden gönderilmiş gibi gösteriyor kendisini,bu denyoluk mudur yoksa yeşilkartın sitesi midir ?
  • 23-12-2005, 19:39:36
    #2
    Üyeliği durduruldu
    MuZiKCi adlı üyeden alıntı:
    selam bana bir mail gelmiş,
    "Sitenizi, hizmetlerinizi, kampanyalarınızı efektif olarak duyurabilmeniz için size 10.000 adet reklam kutusu tahsis ettik.

    Bu kutular 5 sene boyunca sizin kontrolünüzde olacak, siz dilediğiniz zaman dilediğiniz değişikliği kutularınız üzerinde uygulayabileceksiniz.

    180 adet kutu şimdiden dolduruldu bile, kalan 9820 kutu için lütfen acele edin."

    vs.vs onbinkutu diye bi site,
    Yesil-kart.com - Greencard Basvuru Merkezi <partner@yesil-kart.com> adresinden gönderilmiş gibi gösteriyor kendisini,bu denyoluk mudur yoksa yeşilkartın sitesi midir ?
    Name Server: ns1.sahillioglu.com
    Name Server: ns2.sahillioglu.com
    Domain servers in listed order:
    ns1.sahillioglu.com ns2.sahillioglu.com

    İkisininde dnsleri aynı.

    Ama diğer bilgiler farklı ama büyük ihtimal yesil kart bitiyor diye üyelere başka site açtık şimdi buraya reklam verin diyor
  • 23-12-2005, 20:12:03
    #3
    Arkadaşlar bu 1 milyon dolarlık site script'i satılıkdır bir on bin kutu'da açmak isteyen'lere duyurulur

    Daha kurmadım isteyen olursa kurarım denerim, msn'den iletişimde olalım