DoLandiriLmayin.
9
●693
- 27-02-2007, 17:50:58Eposta Aktivasyonu GerekmekteTekmuhabbet.net Diye Bir Site SatiLiyosa uSerLi Diye Lutfen Hicbir Arkadas Bu oyuna GeLmesin Bunu YazmamiN Sebebi Ben Daha Once Bu AdamLar Tarafından DoLandiriLdim. mircyukle.org uN SahipLeri BunLar Banada Sozde UserLi Yer SattiLar Fakat ALdigiM Domainde Bir uSer BiLe yoK Sadece Bir Kac GunLugune Siteyi O Domain uZerineymiS Gibi CevirioLar Sattiktan Sonra DeistiriyoLar Girisi Baska Bir Domain Uzerine YapiyoLar. Sohbetnl.coM Diye GiriLen Site Suan Tekmuhabbet.net Diye GiriLiyo ArkadasLar Bu Mesaja KuLak VeriN Ve SakıN Oyuna GeLmeyin iNaniN Odediginiz Para iLe Sadece O Domaini ALmiS OLucakSınız Tek uSer BiLe Sitenize Girmeyecek Ordan. BeLki İnanmayan OLabiLİr O Yuzden Lutfen Ben Domaini ALdiktan Sonra Bana GeLipte Bizide DoLandirdi Diyen ArkadasLar Bu Mesaji OkurLarsa KendiLeride Bu Konuya Mesaj Yazıp BiLgi VerirLerse Daha iyi OLur Ve İnanmayan ArkadasLarimizda BoyLeLikLe İnaniR Vede DoLandiriLmaktan KurtuLurLar.
- 27-02-2007, 18:03:05Üyeliği durdurulduheralde world de büyütüyo ilk harfleri bide userli
kelimesi hoşuma gitti neyse uyarı için saol.Belki adamlar sana sadece domain satmaya çalışmışlardır sana komple siteyi satmamıslardır sen o domaini alınca başka bi domainle devam etmişlerdir.Tek taraflı dinlememek lazım.Bu senin yalan söylediğin anlamına gelmiyo. - 28-02-2007, 02:02:44Eposta Aktivasyonu GerekmekteBen Dustugum Oyuna Sizin Dusmemeniz iCin Bana Duseni YapTim Siz Ne Dusunurseniz Dusunun Artiq Ha YaLan Diyen Arkadasim Bak Ben Diyorumki Kazigi Ben YediM İnsan Biri Hakkında YaLan SoyLerken Kendini AssagiLarmi Sence ? Kendi Gururunu iNCitirmi?
kelimesi hoşuma gitti neyse uyarı için saol.Belki adamlar sana sadece domain satmaya çalışmışlardır sana komple siteyi satmamıslardır sen o domaini alınca başka bi domainle devam etmişlerdir.Tek taraflı dinlememek lazım.Bu senin yalan söylediğin anlamına gelmiyo.