• 03-06-2009, 13:45:42
    #1
    Arkadaşlar Otomatik Kapı Sistemleri - otomatik cam kapı, otomatik kapı sistemleri, otomatik garaj kapıları, otomatik cam kapı sistemleri, otomatik bariyer sitemizde zararlı yazılım olduğunu söylüyor google amca, dosyaları tek tek kontrol ettim ben birşey bulamadım.

    Bu konuda bana acil destek verirmisiniz? Şaşırdım valla ya ben göremiyorum virüslü kodları yada google benimle alay geçiyor.
  • 03-06-2009, 13:48:53
    #2
    idosan.com için Google Güvenli Tarama tanı sayfası

    Saldırı sitesi olarak tanımlanan siteler özel bilgilerinizi çalan, bilgisayarınızı başkalarına saldırı amacıyla kullanan ya da sisteminize zarar veren programları kurmaya çalışan sitelerdir.

    Bazı saldırı siteleri zararlı yazılımları bilerek dağıtırken, çoğu site, sahibinin bilgisi ve izni dışında bu amaçla kullanılır.

    Siteye giremiyorum.
  • 03-06-2009, 13:50:22
    #3
    aynı durum benim başıma da geldi.
    iframe virüsü bulaşmış olabilir..
    bilgisayarında virüs taraması yap
    index.php ve index.html dosyalarının hepsini tarattır ftp'deki..
    iframe kodlarını kaldır.. yeniden yükle dosyaları.
    ftp şifreni ve site admin şifrelerini değiştir..
    siteni yeniden bi gözden geçir herhangi bir sıkıntı yoksa google'a webmaster araçlarından sitem yeniden incelensin diye başvuru yap.

    ben 2 kere mail gönderdim ancak eski haline getirdiler.
  • 03-06-2009, 13:54:34
    #4
    Üyeliği durduruldu
    frame virüs..
  • 03-06-2009, 14:01:24
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba Kalyoncu, siteniz saldırı sitesi olarak gözükmektedir. FTP dosyasındaki anadizini tamamen boşalt virüs taraması geçir , FTP , Cpanel,Admin Bilgilerini komple değiştir. FTP'deki dosyaları Masaüstüne atarken index.php index.html gibi dosyaların varsa iframe kod'larını kontrol et. Tüm bunları uyguladıktan sonra webmaster tools'dan google'ye ping at.
  • 03-06-2009, 14:07:56
    #6
    Yeşil SEO İnt. Hiz.
    bir diğer moderator arkadaş Ntie nin önerilerini yapın.. bir daha sorun olmaz...
    https://www.r10.net/r10-bilgi-arsivi/...usu-cozum.html

    NOT : iframe virüsü son dönemde .js dosyalarında bulaşıyor.. dikkat edin lütfen..
    kolay gelsin...
  • 03-06-2009, 14:13:18
    #7
    Erol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    frame virüs..
    Frame sayfa içinde nerede acaba erol?
    Ben bulamadımda sen bir bakarsan sana zahmet belki sen bulabilirsin.
  • 03-06-2009, 14:14:13
    #8
    Sercedes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba Kalyoncu, siteniz saldırı sitesi olarak gözükmektedir. FTP dosyasındaki anadizini tamamen boşalt virüs taraması geçir , FTP , Cpanel,Admin Bilgilerini komple değiştir. FTP'deki dosyaları Masaüstüne atarken index.php index.html gibi dosyaların varsa iframe kod'larını kontrol et. Tüm bunları uyguladıktan sonra webmaster tools'dan google'ye ping at.
    Belirtiğiniz işlemler 1 hafta önce yaptım, tek tek kontrol edildi ve frameler silindi.

    Başka hosta taşındı şifreler değişti.
    Dün kontrol edilmiş hala zararlı diyor site için?
  • 03-06-2009, 14:14:31
    #9
    Üyeliği durduruldu
    fatih abicim msn'i açta yardımcı olmaya çalışayım sana

    4 siteme bundan bulaştı temizlemiştim

    Seninkinide temizlemeye çalışayım..