Black dostum sende yanlış düşünüyorsun.
Belki genel anlamda haklı olabilirsin ama supermp3 bu yollardan hit kazanmıyordu. Kaldıki parayı cebine indirmesi seni, beni veya başkasını enteresa etmez. Bu kelimeyi kullanan adam gerçekten kıskanç bir adamdır.
Saygılarımla
supermp3.org a telekom darbesi
31
●3.657
- 14-02-2007, 20:53:18eğer sen böyle konuşup ardından adsenseden şu kadar kazanıyorum dersenRahkas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sana da derımki hile yapanın önde gıdenısın
superde domaıne autohıre bılmemne ekleyıp pahalı adsense reklamları cıkarıp başkasının hakkını yiyen adamda hilecidir
onu savunan adamda hılecidir o zaman derim
bu olaydan bu cıkar
ya olayı bılmıyorsun ve ıyı nıyetlisin
yada sende hıleyle kazanıyorsun
ne kıskanıcam
haram parada gözüm olsaydı başka yollara başvururdum
- 14-02-2007, 20:56:37Üyeliği durdurulduAbicim Konu Ney Siz Kimsiniz Kimi Aşağılıyorsunuz.
o kadar mp3 sitesi kapandı p*rno site kapandı supermp3 kapandı milletin poposu yerinde durmuyor.o site türkiye değil dünya üzerinden hit çeken bi site o site türkiyenin sitesi madem öyle düşünüyorsunuz kapandı ise seviniyorsunuz spam yapıp ***** resimlerle hit çeken sizler ilk önce sitelerinizi kapatın daha sonra buraya çıkın ressam şöyle ressam böyle diyin.veyada supermp3 şöyle diyin. ve ayrıca siz kapatın diyosunuz ama hanginiz ressamın sitesine girip veya ***** sitelere girip karşısında *1 çekmiyosunuz ilk önce kendinizi insan yerine koyun daha sonra karşınızdakini kendinize insan muhamelesi yapın daha sonra karşınızdakini.
biraz duyarlı olun lütfen. bu site sizin siteniz olsaydı arkalarından atmıcanız küfür yapmıcanız şey olmazdı demi ama ? siz cevaplayın bunu.ve biraz utanın.