• 02-04-2009, 11:44:28
    #1
    Yaklaşık 6 ay önce bir adu*t video sitesi açtım. Sitemi Google ye tanıttım, sitemapımı oluşturup gönderdim. Güzelde indexledi şuanda yaklaşık 24.000 indexim var. Sitede gizli hiç bir kod yoktur. Fakat bugün pagerank sorgulaması yapmak için bir siteye girdim. Siteyi çoğu webmaster kullanmakta olduğunu biliyorum. Pagerank sorgulaması yaparken site adresimi yazdıktan sonra aşağıda görüldüğü gibi bir uyarı aldım. Banlandığımı düşünüyorum ama eğer banlanırsam Google'dan hit gelmeyeceğini düşünüyorum. Fakat Google'den şuanda hit geliyor tabi çok aşırı değil ama sonuçta geliyor. Acaba bu servistemi bir yanlışlık var yoksa gerçekten banlanmış mıyım? Google'nin beni banladığını daha iyi nasıl anlayabilirim. Şimdiden fikir ve düşüncelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. İyi Forumlar.



    Not - Tabiki bu uyarıyı ve bu duruma kimsenin düşmesini sitemiyorum
  • 02-04-2009, 11:50:06
    #2
    Site adresini alabilirmiyim.?
  • 02-04-2009, 11:54:12
    #3
    SerSer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Site adresini alabilirmiyim.?
    Site adresini Pm ya da Öm göndereceğim fakat sizin Pm ve Öm alımları kapalı. Adu*lt site olduğu için buradan veremiyorum üzgünüm..
  • 02-04-2009, 12:02:59
    #4
    site:siteismi.com diye arat sonuç vermiyorsa ban
  • 02-04-2009, 12:21:16
    #5
    mccoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    site:siteismi.com diye arat sonuç vermiyorsa ban
    Aratıyorum ve yaklaşık sonuç : 24.000 diyor.
  • 02-04-2009, 12:25:18
    #6
    Hayır sanırım ban yemedi hitin nasıl peki ?
  • 02-04-2009, 12:27:41
    #7
    Üyeliği durduruldu
    ImpuLse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aratıyorum ve yaklaşık sonuç : 24.000 diyor.
    birde şöyle bak

    info:siteismi.com
  • 02-04-2009, 12:33:09
    #8
    SerSer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayır sanırım ban yemedi hitin nasıl peki ?
    Hit Günlük : 600 Kişi "Not hatta iki gündür arttı bile"
  • 02-04-2009, 12:34:19
    #9
    medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    birde şöyle bak

    info:siteismi.com
    Baktım site bilgilerimi görüyorum. Acaba bu sitemi beni yanılttı anlayamadım gitti çok enteresan bir durum ya.