• 25-03-2009, 22:26:39
    #1
    Siteden Gelen Mail;
    Alıntı
    Cayburg.com alan adimiz, müyap tarafindan engellendigi icin 24/03/2009 tarihi itibari ile, yayinimizi CAYBURG.NET - Paylaşmak Özgürlüktür adresin den sürdürmekteyiz.

    Bu adres üzerin den forumlarimizi ziyaret edebilir, sayisiz paylasimlar dan yararlanabilirsiniz.

    Cayburg olarak, kaliteli, zengin paylasimlari siz degerli üyelerimize sunmaktan mutluluk duymaktayiz.

    Forumlarmiz da görüsmek dilegi ile iyi günler dileriz.

    Saygilarimizla...
    Cayburg yonetimi.
    CAYBURG.NET - Paylaşmak Özgürlüktür
    Lütfen Konu Dışı Mesaj Yazmayın Konuyu Dağıtmayın!!!
    Lütfen Geçen ki Konu Gibi Dağılmasın.

    CAYBURG.NET - Paylaşmak Özgürlüktür

    Arkadaşlar Mu-yap'a Tekrar Mail Attım,Kaptılması İçin Sizden de Bu Sitenin Kapatılması İçin Mail Atmanızı Rica Ediyorum...

    Sebep:Sitede Yapılan Türkler Alehinde Kötü Sözler,Mehmetçikler Hakkında Yapılan Olumsuz Ve Kötü Sözler,Askerlik Çağındakileri Askerlikten Soğutma.
    Lütfen Geçen ki Konu Gibi Dağılmasın.


    Eski Konu
  • 25-03-2009, 22:27:53
    #2
    edit : .com kapalı .net açık
  • 25-03-2009, 22:29:51
    #3
    Max!daTa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    edit : .com kapalı .net açık
    evet comu şikayetlermiz üzerine kapatıldı,şimdi net'e geçmişiler diyorum herkez mu-yap'a mail atarsa net uzantısınıda kapattırırız.
  • 28-03-2009, 18:11:14
    #4
    Yapalım...
  • 28-03-2009, 19:51:44
    #6
    benim anlamadığım şey who is çektiğimizde telefon numarasına kadar adresi herşeyi gözüküyor nasıl oluyorda bunun önüne geçemiyorlar üstüne üstlük adamlar direkt serverden şarkı indirtiyorlar..Eğer bu şekilde devam ederse sürekli olarak adres değiştirirler değişen bişey olmaz ki
  • 28-03-2009, 20:28:56
    #7
    bulents adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    benim anlamadığım şey who is çektiğimizde telefon numarasına kadar adresi herşeyi gözüküyor nasıl oluyorda bunun önüne geçemiyorlar üstüne üstlük adamlar direkt serverden şarkı indirtiyorlar..Eğer bu şekilde devam ederse sürekli olarak adres değiştirirler değişen bişey olmaz ki
    evet sürekli domain değiştiriyorlar zaten,mu-yap'a gerekli bir mail attım bu konu ile ilgili inşallah bu konuylada ilgilenirler.
  • 29-03-2009, 00:58:19
    #8
    Üyeliği durduruldu
    Gambazlamak marifetmis gibi birde mahalle kadinlari gibi ortaligi velveleye veriyorsun. Söz konusu site sayesinde epey genis bir muzik arsivim oldu. üstelik mp3hanesi ve benzeri siteler gibi zararli reklam, popup türü maddiyata dayali yayin yapmiyor, son derece istikrarli yayin anlayisi var.

    Ayrica, bahsedilen bölümleri inceledim. Herif "türk'e kefen bicenin sonu bilmem ne olur" gibisine tehditvari yaklasim sergilemis ve yasaklanmis.. Karsiligindada "Biji serok apo" slogani atan kiside yasaklanmis... Herifler kurallarinda zaten sunlari belirtmisler.

    Alıntı
    1. Ülke bayraklari, Örgüt, Parti simgeleri, Dinsel, Inancsal, Ideolojik, ******, Vahset, Dehset, Mustehcen resimlerin kullanilmasi yasaktir.

    2.
    Devlet, Ülke, Irk, Ulus, Inanc, Orgut, Parti ve Ideolojilere dayali, iliskili veya bunlari
    temsil edenlerle ilgili her turlu resim ve yazilar yasaktir.
    Senden alinti:
    Alıntı
    Sebep:Sitede Yapılan Türkler Alehinde Kötü Sözler,Mehmetçikler Hakkında Yapılan Olumsuz Ve Kötü Sözler,Askerlik Çağındakileri Askerlikten Soğutma.
    O halde, o siteye üye olmus yaklasik 300bin kisi vatan'a ihanet ten yargilanmali..
    Yukaridaki tezini kanitla bende üyeligimi sildireyim...

    Sitedeki istikrarli muzik paylasimi karsilginda actigin bu konuyu görünceadamlar bagis baslatsa senin inadina 100 dolar bagis yapicam, yani sira sitelerinin domain sponsorlogunu üstlenecegim.Provokatif tavirdir yaptigin.
  • 29-03-2009, 01:01:44
    #9
    @Alternatif pm attım,konuyu tam anlamadığını sanarak bu mesajı yazdın sanırım.